fbpx
Hell's kitchen

кадри Нова телевизия: Унизеният от шеф Ангелов Венелин замина за Англия и отвърна на удара

Той го направи по изключително деликатен начин, а не както сме свикнали у нас.

Венелин от Бургас, който живее в Англия, беше един от най-интересните и запомнящи се участници в Хелс Китчън в този сезон.

С предимствата и слабостите си, той при всички случаи ще остане в съзнанието на зрителите като най-голямата жертва на униженията, които раздава шеф Анжелов.

По ирония на съдбата, именно среща с кулинарния майстор в друго предаване и в друга телевизия, става вдъхновение за Венелин да се амбицира да влезе в кухнята и да търси там призванието си.

Бургазлията обаче вече е част от историята на Кухнята на ада и след изгонването си е пак във Великобритания.

Този сезон шеф Виктор Ангелов подложи почитателя си на отвратително унижение, като му изля соса на главата пред очите на огромната аудитория на предаването.

„Рухнах!“, така описа с една дума усещането от гаврата Венелин в онлайн интервю по Нова телевизия.

Той премълча дали след унижението шеф Ангелов все още остава авторитет за него.

Самото мълчание обаче казва повече от всички думи.

За зрителите стана ясно, че шеф Ангелов и арогантността му са прекалени, а Венелин не заслужаваше това.

Българинът обаче призна, че е участвал в приготвянето на тристепенно меню за Гордън Рамзи, създателят на формата Хелс Китчън и това е минало далеч по-добре.

„Шеф Ангелов е по-взискателен от Гордън Рамзи“, каза в ефир българинът, който след поредния горчив урок смята да се завърне като професионалист в кухнята. Венелин разказа, че има пълната подкрепа на семейството си, които знаят, че за него участието в Хелс Китчън е било много важно и емоционално.

външна реклама


Блиц Новини
Кадри от дрон над София: България не помни такава опашка под дъжда

кадри Фейсбук/Георги Господинов, Манол Пейков: България не помни такава опашка: Извикаха полиция Докато по върховете на родната политика и в прокуратурата на България се разиграват грозни и обидни сцени, в сърцето на столицата ни се случва нещо невиждано и изключително красиво. Дни наред хора извиват огромни опашки на Панаира на …

Блиц Новини
Навръх 1 юни Децата при Мира и Виктор го казаха най-добре: България не заслужава това!

кадри Нова телевизия: Навръх 1 юни Децата при Мира и Виктор го казаха най-добре: България не заслужава това! В Деня на детето българските депутати решиха да се държат като инфантилни хулигани и почти успяха да провалят един от най-хубавите дни в годината. Физическите и словесни сблъсъци в парламента възмути всички, …

Блиц Новини
Почна със 150 лева заплатка, а днес е на върха в България, майка й обясни как

Стопкадри Нова Тв: Почна със 150 лева заплатка, а днес е на върха в България, майка й обясни как Луиза Григорова е любимка на много българи. Това е разбираемо, тъй като все пак е красива и известна актриса. Нейната майка обаче също се е реализирала в живота. Близо 30 години …

error: Content is protected !!