fbpx
Hell's kitchen

кадри Нова телевизия: Унизеният от шеф Ангелов Венелин замина за Англия и отвърна на удара

Той го направи по изключително деликатен начин, а не както сме свикнали у нас.

Венелин от Бургас, който живее в Англия, беше един от най-интересните и запомнящи се участници в Хелс Китчън в този сезон.

С предимствата и слабостите си, той при всички случаи ще остане в съзнанието на зрителите като най-голямата жертва на униженията, които раздава шеф Анжелов.

По ирония на съдбата, именно среща с кулинарния майстор в друго предаване и в друга телевизия, става вдъхновение за Венелин да се амбицира да влезе в кухнята и да търси там призванието си.

Бургазлията обаче вече е част от историята на Кухнята на ада и след изгонването си е пак във Великобритания.

Този сезон шеф Виктор Ангелов подложи почитателя си на отвратително унижение, като му изля соса на главата пред очите на огромната аудитория на предаването.

„Рухнах!“, така описа с една дума усещането от гаврата Венелин в онлайн интервю по Нова телевизия.

Той премълча дали след унижението шеф Ангелов все още остава авторитет за него.

Самото мълчание обаче казва повече от всички думи.

За зрителите стана ясно, че шеф Ангелов и арогантността му са прекалени, а Венелин не заслужаваше това.

Българинът обаче призна, че е участвал в приготвянето на тристепенно меню за Гордън Рамзи, създателят на формата Хелс Китчън и това е минало далеч по-добре.

„Шеф Ангелов е по-взискателен от Гордън Рамзи“, каза в ефир българинът, който след поредния горчив урок смята да се завърне като професионалист в кухнята. Венелин разказа, че има пълната подкрепа на семейството си, които знаят, че за него участието в Хелс Китчън е било много важно и емоционално.

Блиц Новини
Фолк певицата Дебора: Взеха ми колата и книжката, може да вляза и в затвора

Кадри ютуб е социални мрежи На 9 април певицата Дебора предизвиква лека катастрофа с автомобила си на столичния булевард „Черни Връх“. На място й бе направен полеви тест, който отчете 2,9 промила алкохол в кръвта, а тя бе в шок. Дамата настоя за кръвен тест, който също показа високи стойности. …

Блиц Новини
Синоптикът Петър Янков: Пазете се от гръмотевици

Кадри България Он ер Доста бе усложнена обстановката вчера в западна България. За кратко време в източната част на София се изсипаха между 50 и 70 литра на кв.м. Пагубното беше, че валежът беше за час, час и половина, този валеж е проливен. При това интензивно строителство и състояние на …

Блиц Новини
КНСБ: 1454 лв е минималната сума за заплата на човек

Кадър Нова ТВ Според хората минимум 2000 лв трябва да е заплатата на човек, за да може да посрещна нормално нуждите си. Най-малко 1080 лева да бъде минималната работна заплата от догодина. Размерът се очаква да е такъв, за да се достигне минималното възнаграждение, което трябва да е 50% от …

error: Content is protected !!