fbpx
Блиц Новини

Уличиха го: БТВ показа измамник в „Стани богат“

Емоциите покрай силния и интересен сезон на „Стани богат“ още не са отминали. БТВ приключи излъчването на последно заснетите епизоди преди десетина дни, а в момента по канала вървят повторения.

Силният интерес към предаването за знания накара телевизията да излъчи един изключително завладяващ мини сериал по истински случай.

Става дума за „Аферата „Стани богат“.

Той мина в програмата през миналата седмица.

В него се разказва за най-големия мошеник в историята на риалитито.

Става дума за Чарлз Инграм – полковник от Великобритания, който печели 1 милион лири в „Кой иска да бъде милионер“ – оригиналното заглавие на предаването на Острова. За целта обаче той си помага със сериозна измама.

Неговата съпруга и зет му са обсебени от играта, но тяхното участие им носи по 32 хиляди лири.

На тях това не им е достатъчно и те карат и Чарли да се пусне.

Той успява да се класира за викторината, ставайки първи в тогавашната пресявка от типа „най-бързия печели“.

Първата вечер той минава трудно през стартовите въпроси, но в следващата се справя изненадващо добре и в крайна сметка печели 1 милион лири. Екипът обаче веднага се усъмнява и започва разследване. Оказва се, че

Инграм си е помагал чрез сложна схема от покашляния в студиото, където се е заснемало предаването. В заверата са намесени жена му, зет му и още един участник, който е трябвало да стартира след него, ако успее на „най-бързия печели“. Следва процес и присъда за хората, които са злоупотребили.

Във филма се разказва за зараждането на играта – откъде идва идеята, кой стои зад нея, какви са първите отзиви, по какъв начин са били подбирани участниците и т.н. Любопитното е, че става ясно също, че има огромен фенклуб, който се обединява и събира отговорите на голяма част от въпросите. Зетът на Инграм дори изобретява устройства с четири бутона, чрез които се упражнява в гаража за по-голям шанс за „най-бързия печели“. В ролите влизат Сиан Клифорд, Матю Макфейдън, Марк Бонар, Майкъл Шийн и други.

Истинският Чарзл Инграм

Интересното е, че тази неделя стартира още нещо много интересно – благотворителни епизоди на „Стани богат“ в България, в които ще участват известни личности, а водещ отново ще бъде Михаил Билалов.

 

Блиц Новини
Жена с пророчески сънища остави Билалов без думи

кадри bTV: Жена с пророчески сънища остави Билалов без думи На водещия на “Стани богат” Михаил Билалов понякога никак не му е лесно. Особено тежко става положението, когато срещу него седне симпатична жена, която обаче даже не може да се усети, че получава помощ от него. Точно това се случи …

Блиц Новини
Не станах кифла, искам да кажа пред цяла България какво преживях, обяви Нанси Карабойчева

Кадър БТВ: Не станах кифла, искам да кажа пред цяла България какво преживях, обяви Нанси Карабойчева Противно на всеобщото мнение, че миските са разглезени красиви жени, занимаващи се единствено със себе си Нанси показа, че далеч не всички са такива. Може би никой във Фермата по БТВ не очакваше да …

Блиц Новини
БТВ изпусна кадри, които България не трябваше да вижда

Кадри БТВ: БТВ изпусна кадри, които България не трябваше да вижда Огромен гаф допусна телевизията. Отново драматична сцена във стопанството на Фермата. В понеделник вечер е дуелът между мъжете от двата отбора и както се заканиха и от двете страни, битката ще е жестока. Един срещу друг се изправят Сергей, …

error: Content is protected !!