fbpx
Блиц Новини

кадри bTV, Инстаграм/Ермина Боянова: Извършена е кражба в „Сървайвър“, извършителката сама се издаде

Участниците в отминалия сезон на “Сървайвър” изглежда още не могат да се отърсят от емоциите в предаването.

Поне това пролича от интервюто на двама от тях – Татяна и Едис с Диана Любенова по bTV.

Певицата, която продължава да се нарича с гордост “майката на племето” донесе на водещата закуска като тази, която готвеше за участниците в риалитито за оцеляване.

В менюто бяха и мекиците “номинаторки”, а всичко беше сервирано в канчета и с прибори, които са откраднати от реквизита на продукцията.

“Голямо щастие беше да си откраднем нещо”, призна Татяна по време на интервюто.

Тя каза също, че вече се е оправила от травмите, които е получила по време на предаването.

Една от тях е била толкова сериозна, че се е наложило да подпише декларация, че продължава на собствена отговорност, против мнението на медицинския екип.

Татяна разказа също, че изобщо не знаела какво е “Сървайвър”, а шефът на “Пайнер” Митко Димитров я излъгал жестоко, като ѝ казал, че ще е като два месеца почивка.

Това, което последвало било сериозно изпитание – глад, мръсотия и почти постоянно разстройство, което всички участници получили заради кокосите.

Въпреки всичко, Татяна оценява участието си в шоуто като най-голямото преживяване в живота ѝ.

Подобни усещания има и дизайнерът Едис Пала.

Той свалил 10 кг в “Сървайвър”, но бързо си ги наваксал, връщайки се в България.

Едис много мислил преди предаването какво му престои и решил да не се поддава на емоциите, които иначе лесно го завладяват.

“Не очаквах да изпитвам емоции, но едни 5 човека ми влязоха под кожата”, призна дизайнерът. Но емоциите не са само положителни.

бтв, бтв на живо

Едис призна, че поддържа връзка с всички участници, с изключение на Цецо и Ермина.

Дизайнерът ги е зачеркнал като приятели и ги продължава да ги смята за предатели, след като те разбиха коалицията, в която участваше и той.

Иначе Едис Пала е готов с новата си колекция дрехи, за която е бил много вдъхновен, след като в “Сървайвър” просто е нямал начин да покаже дизайнерските си умения.

Блиц Новини
Маските във Фермата паднаха: България избра

Кадри БТВ: Маските във Фермата паднаха: България избра Един от двата отбора категорично вече има зрителската симпатия. Причината не е във физическите дадености, а в морала. Драматична битка на арената на „Фермата“ се проведе между Елбетица и Канатица. Мотивацията за победа на отбора от „Ада“ бе по-голяма и това помогна …

Блиц Новини
Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян

кадри bTV: Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян Златимир Йочев най-после в прав текст каза отношението си към Антон Хекимян. Това преди него направиха Светослав Иванов, Николаос Цитиридис, а за Мария Цънцарова отдавна се знае, че много много не му се кефеше. Рожденият ден на водещия на …

БГ звезди
Днес това момиченце до Стоичков стана на 32 години, тя е една от най-красивите и успели българки

кадри Фейсбук/Натали Трифонова: Днес това момиченце до Стоичков стана на 32 години, тя е една от най-красивите и успели българки Синоптичката и водеща на bTV Натали Трифонова беше залята от обожанието на феновете си в социалните мрежи за рождения си ден. В понеделник ослепителната блондинка навърши 32. Трифонова обаче буквално …

error: Content is protected !!