fbpx

„Уикенд“: Гласят Аделина Радева за шеф на БНТ

Новини
реклама

кадър: Нова телевизия, архив

Най-накрая започва да се разплита загадката защо Аделина Радева напусна Нова телевизия тази пролет и се върна на старата си работа в БНТ, въпреки че заплатите там са символични на фона на тези в частната медия, пише “Уикенд”.

Журналистката май няма да бъде обикновена водеща в държавната телевизия, а я гласят за шефка, шушукат на “Сан Стефано” 29.

Говори се, че директорът Емил Кошлуков е обещал на Аделина Радева много висока позиция в управлението на БНТ. Най-вероятно става въпрос за продуцентско място. Има индикации, че тя се готви да оглави цял сегмент от продукции в телевизията.

реклама

Известно е, че още когато встъпи в длъжност, генералният директор Емил Кошлуков започна масови смени по върховете на БНТ. Той освободи от длъжност почти целия ръководен състав, като за част от позициите до ден днешен не са намерени заместници.

Нищо чудно предложението, с което е подмамил Аделина да се върне в медията да е било свързано именно с някое от тези овакантени места. Говори се, че може да й дадат да ръководи вътрешните тв продукции.

Откакто Кошлуков дирижира процесите в БНТ, всяко решение там се приема като временно. Нищо чудно в последния момент да промени мнението си за поста, за който е поканил Аделина, и да й намери друга работа.

реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Майка в неплатен отпуск: 610 лв помощ, това не отговаря на истината!

реклама Снимка pixabay „Това, че родителите ще получават месечна помощ от 610 лева, т.е. една минимална заплата, ако са в неплатен отпуск и гледат децата си, които са в дистанционно обучение или не посещават детска градина, не отговаря на истината! Оказа се, че родителите ще получават помощ от държавата само …

Новини
Болен от COVID-19 в семейството не е присъда

реклама Снимка pixabay Симптомите на коронавирус обикновено не се проявяват непосредствено след заразяването. Докато ги няма, човек спокойно общува със семейството си. В повечето случаи това не заплашва близките му, защото има голяма разлика между заразен и болен в резултат на заразяване, обясни в интервю за радио „Спутник“ алергологът и …

Новини
От началото на пандемията от Covid-19 у нас са се върнали над 120 000 души

реклама Снимка pixabay Емиграцията е много по-голям проблем от имиграцията, коментира доклада на ECFR Торстен Гайслер, ръководител на Бюрото на Фондация „Конрад Аденауер“ в София. Той обърна внимание, че изтичането на мозъци оказва влияние и върху политиката на засегната страна. Според Гайслер завръщането на такава група хора е надежда за …