fbpx

„Уикенд“: Гласят Аделина Радева за шеф на БНТ

Новини
външна реклама

кадър: Нова телевизия, архив

Най-накрая започва да се разплита загадката защо Аделина Радева напусна Нова телевизия тази пролет и се върна на старата си работа в БНТ, въпреки че заплатите там са символични на фона на тези в частната медия, пише “Уикенд”.

Журналистката май няма да бъде обикновена водеща в държавната телевизия, а я гласят за шефка, шушукат на “Сан Стефано” 29.

външна реклама

Говори се, че директорът Емил Кошлуков е обещал на Аделина Радева много висока позиция в управлението на БНТ. Най-вероятно става въпрос за продуцентско място. Има индикации, че тя се готви да оглави цял сегмент от продукции в телевизията.

Известно е, че още когато встъпи в длъжност, генералният директор Емил Кошлуков започна масови смени по върховете на БНТ. Той освободи от длъжност почти целия ръководен състав, като за част от позициите до ден днешен не са намерени заместници.

Нищо чудно предложението, с което е подмамил Аделина да се върне в медията да е било свързано именно с някое от тези овакантени места. Говори се, че може да й дадат да ръководи вътрешните тв продукции.

Откакто Кошлуков дирижира процесите в БНТ, всяко решение там се приема като временно. Нищо чудно в последния момент да промени мнението си за поста, за който е поканил Аделина, и да й намери друга работа.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Проверка на факти! Съобщете ни, ако видите неточна информация в текста, за да извъшим проверка – vihrogon2018@gmail.com

Около 500 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Семейство англичани кръстиха бебето си на овена Райко

външна реклама Снимка pixabay Фермата приют във великотърновското село Хотница е събрала много и разнообразни животни, като целта е добруването на обитателите, както и срещите на децата с тях. Стопаните се радват на огромен интерес, те посрещат дори групи с деца и скаутски клубове. Редовни посетители на фермата са семейство …

Новини
MeteoBalkans: Снежни Коледа и Нова година

външна реклама Снимка pixabay Ноември бележи последни топли дни на тази година. С настъпването на новия месец температурите падат и на много места дъждът ще преминава в сняг. През първата десетдневка от декември средните месечни температури се очаква да бъдат около и над климатичните норми, сочат данните на MeteoBalkans. външна …

Незабавни статии
Рачков и Мария Игнатова отново заедно

външна реклама Кадри видео Нова ТВ Любими на зрителите предавания, издържали дълги години на екран припомни снощи Рачков в „Забраненото шоу на Рачков“. Доста от тях са отдавна свалени от екран и малко хора, най-вече по-възрастните ги помнят, както и емоциите, които предизвикваха те. Ефира преди време бе наситен с …