„Уикенд“: Гласят Аделина Радева за шеф на БНТ

Новини
реклама

кадър: Нова телевизия, архив

Най-накрая започва да се разплита загадката защо Аделина Радева напусна Нова телевизия тази пролет и се върна на старата си работа в БНТ, въпреки че заплатите там са символични на фона на тези в частната медия, пише “Уикенд”.

Журналистката май няма да бъде обикновена водеща в държавната телевизия, а я гласят за шефка, шушукат на “Сан Стефано” 29.

Говори се, че директорът Емил Кошлуков е обещал на Аделина Радева много висока позиция в управлението на БНТ. Най-вероятно става въпрос за продуцентско място. Има индикации, че тя се готви да оглави цял сегмент от продукции в телевизията.

Известно е, че още когато встъпи в длъжност, генералният директор Емил Кошлуков започна масови смени по върховете на БНТ. Той освободи от длъжност почти целия ръководен състав, като за част от позициите до ден днешен не са намерени заместници.

Нищо чудно предложението, с което е подмамил Аделина да се върне в медията да е било свързано именно с някое от тези овакантени места. Говори се, че може да й дадат да ръководи вътрешните тв продукции.

Откакто Кошлуков дирижира процесите в БНТ, всяко решение там се приема като временно. Нищо чудно в последния момент да промени мнението си за поста, за който е поканил Аделина, и да й намери друга работа.

реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Кунчев предлага удължаване на епидемичната обстановка с още 2 месеца

реклама Снимка ФБ Главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев ще предложи удължаване на извънредната обстановка до края на месец ноември. По думите му не се налага въвеждане на нови по-строги мерки. „Това, което очакваме, никак не е оптимистично, по три причини – стартът на училищата, започващата вълна в Южна …

Новини
Проф. Рачев прогнозира температурни летни рекорди в края на септември

реклама Кадър Нова ТВ По всички показатели целият септември е с типично лятно време. И днес в столицата беше много топло. Това каза пред Novini.bg климатологът проф. Георги Рачев. „По отношение на климатологията септември си е есенен месец – слънцето изгрява по-късно, залязва по-рано и само до няколко дни ще …

Новини
1
Асансьор падна в Изчислителния център в Благоевград

реклама Снимка pixabay Ужасяващ инцидент е станал преди малко в Благоевград. Трима души са пострадали при пропадане на асансьор в сградата на Изчислителния център в Благоевград, съобщиха от Областната дирекция на МВР, цитирани от novini.bg. Сигналът е подаден на тел. 112 около 11 часа. В частна болница е транспортирана млада …