fbpx

Удариха дъното: Шеф Ангелов награби Виктория пред цяла България, Рокси ревнува

Hell's kitchen

Кадри Нова ТВ:  Шеф Ангелов награби Виктория пред цяла България

То не бяха намеци, подмятания, погледи. Тази година шеф Ангелов го е ударил на откровени свалки с участничките. Такова ухажване на дами не си е позволявал, но пък и за първи път има отбор с известни такива и може би това е причината.

С традиционните му вече закачки с Роксана някак свикваме, но и с Виктория му минава приказката на тази тема.

външна реклама

Видео от неприличната сцена виж най-долу:

Тримата спретнаха нещо като семейна драма в кухнята. Ангелов скъси разстоянието с рускинята, която е видимо доволна, но от друга страна Роксана се начумери.

Не доближавай до мен, че не мога да имитирам, предупреди тя. Обикновено не ми се налага да имитирам, но когато това се наложи, мисля, че се справям перфектно. На Роксана не й харесва когато Ангелов обръща внимание и на мен.

Сърдита съм ти, дистанцира се певицата, когато той се обърна към нея. Що се закачаш с всички?

Карам те да ревнуваш, иначе си твърде спокойна. Предложи й реванш вечеря за двама, на която Къци да сервира. Последва кючек изпълнен от двамата и както се закани Роксана нейното изпълнение бе по-добро.

С малко танци шеф Ангелов се измъкна от ситуацията и й каза да забрави за вечерята, която й обеща преди това.

Оценката на зрителите от видяното е повече от красноречива.

Ударихте дъното!!!

Простотия до шия това е положението от всяка гледна точка се вижда много добре !

На този свят празник играят кючеци на паса където се издава храна. Браво.

Да и ансамбъл Чинари,бяха потресени от тая простотия гнусна.Аз ако,бях ставам и си тръгвам.

На Роксана мястото не й в кухнята,как може да я пушат да се разкарва с пусната коса и тези гарванови нокти ,направо си е гнусно, това е простотия, да отива да си пее песните …..

Роксана струва ми се че сама се предложи на шефа за секс🤔 само като и каза думата и тя си свали очите надолу и една лека усмивка тцтцт…

Шеф много ниско паднахте прости неграмотни а его до небето а Роксана пълна простотия

Това кулинарно предаване ли беше?! хахахаха

Луд скандал си спретнаха участниците от отбор „сини“ в Хелс китчън и причината стана броя последователи в социалните мрежи на Асен и Станислав.

Ти мене защо искаш да ме изгониш не мога да разбера, защото имам 170 000 последователя ли?, обърна се Асен към Станислав и битката от кухнята се премести в инстаграм.

На Асен проблема му е огромния брой мои последователи в социалните мрежи.

Голямо значение отдават участниците на хората, които ги следват и опитват по всякакъв начин да си вдигнат рейтинга.

Асен изпитва една огромна завист към мен, затова че аз съм известен в социалните мрежи, каза отново Станислав. Тези готвачи май забравиха за какво точно са влезли в кулинарното предаване. Вдигат се скандали и се води борба за надмощие, за да се харесат навън.

Къци също е усетил кой ще му повдигне рейтинга и затова се върти около Цвети, която пък има енергия и способности да го направи за всички. Затова около нея се въртят и сини и червени и златни.

Зрителите са на същото мнение, че врачанката е двигателя на този сезон.

Това е резултат от работата на учителите. Врачанката е представителна извадка. Срам.

Цвети е голяма! Комедиант ще стане,гладна няма да остане! 😁

Много е готина, Сладур!

Какви готвачи изгониха, а нея още я държат!

Страшна е 🤣Имам чувството че отговаря 5,6 г дете 🤷но пък е забавна и сладка!

Ай, като му резнах главата колко кръв трАгна 🤣🤣🤣 все едно сме колячи…, хахахахаха 🤣🤣 такава дума даже няма и в българският речник…само аз ли не знам кво е КОЛЯЧИ или просто е врачанска дума???! Не колячи ми направо сте ПАЛЯЧИ

Цвети от Инстаграм няма нищо общо с Цвети от шоуто.

Цвети е 18 годишна,може би затова шеф Ангелов се държи по нейният начин.Спечели хората с това,че не се перчи и няма его по голямо от населеното място от което идва!

Някои фенове на Цвети оправдават поведението и празнотите в знанията й със сценарий.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!