fbpx

Ученички на Кобилкина побъркаха мъжете на плажа във Варна

БГ звезди

Кадри видео ФБ профил Наталия Кобилкина

Интересна случка сподели с приятелите си в социалната мрежа млад лекар Емил Стоимено, пребиваващ в един от курортите край Варна – Слънчев ден.

Спокойната му почивка в елитния курорт на брега на морето е нарушена от напористи дами с различни искания към него.

Той разказва за среща с дама, която се опитва да изпроси дребна сума от него с помощта на добре измислен сценарий, писан сякаш от някой изобретателен „телефонен“ измамник.

По-късно става ясно, че тези дами са обучавани от небезизвестната руска специалистка по интимната част Наталия Кобилкина как да станат успешни и независими и за тази цел тя им поставя задачки да се пробват с реални хора около мястото на семинара.

Любопитно е, че всичко се случва на един от най-елитните плажове във Варна.

 

Ето и разказа на Емил Стоименов:

Преди няколко седмици с очите си видях, че в заведението на плажа на Слънчев ден (Варна) се продава паста за 130 лв. Тогава си казах, че приключвам с това място. Все пак работата ме закара в петък отново там, за да ме изуми с нови впечатляващо абсурдни преживявания.
След като приключих работата си в х-л „Палас“ – петзвезден хотел, намиращ се на първа линия, излезнах от изхода към плажа, за да се насладя на гледката. Седнах на пейка до входа с кафе, запалих цигара, вдишах дълбоко и в този момент от нищото се появи младо и видимо притеснено момиче, което за удобство на историята ще кръстим Жена 1. Тя се приближи плахо към мен и ме попита „Господине, говорите ли български?“, на което отвърнах утвърдително. Към този момент нямах представа в какво ще се въвлека.
Жена 1 беше на около 30 години, слаба, облечена в лятна бяла пола, син потник и сандали. Не носеше бански, въпреки че беше на плажа.
Жена 1: Много ми е неудобно, но може ли да ми дадете 10 лв.?
Аз: Защо?
Тя: Ами, чантата ми е в хотела и не ми я връщат, докато не им дам депозита от 10 лв. Портфейлът ми е в нея и не мога да им платя.
В този момент фиксирах кафява гривна на лявата и ръка, на която пишеше името на съседния х-л „Марина“. Очевидно беше гост на хотела. Докато говореше, гласът ѝ затрепери, а очите ѝ започнаха да се пълнят със сълзи.
Жена 1: Много съм притеснена. Аз съм от Русе и нямам пари да се прибера, нямам на кого да се обадя, телефонът ми е вътре в чантата заедно с парите, изхлипа тя. Моля ви, дайте ми 10 лв., за да се оправя.
Леко объркан под въздействието на емоциите ѝ, си извадих портфейла от джоба и наивно подадох на жената 10 лв., като тя веднага си ги сложи в… пазвата 😄. В този момент от хотела се появи служителка на рецепция, чула и видяла ситуацията.
Рецепционистка: Какво става тук?
Жена 1: Заключили са ми нещата в хотела и не ми ги връщат, докато не им дам 10 лв. Един мъж стои пред вратата на стаята и не ме пуска, докато не му дам парите.
В този момент русата ми глава започна да загрява албанския си реотан.
Аз: Ама чакайте малко, как така един мъж стои пред вратата на стаята и не Ви пуска?
Жената се обърка от въпроса и започна да хленчи нещо неразбираемо.
Аз: Кажете коя е тази стая. Това е невъзможно да се случи.
Рецепционистката се намеси и заяви, че е недопустимо току-така да се искат пари от хората на плажа. Върнете на доктора парите, каза тя.
Жена 1 ме погледна с вече леко зъл поглед и ме попита дали си искам парите обратно. Осъзнавайки, че вероятно ме мамят, си поисках парите обратно. Жена 1 ги извади от сутиена си, върна ми парите и драсна към плажа.
Рецепционистката се засуети, че гривните в съседния хотел били сини, а не кафяви, каквато беше гривната на Жена 1. Мислейки, че се случва някакъв нов вид измама, веднага влезе обратно в хотела, за да се свърже с управителя на комплекса.
На този етап бях изпушил едва половината от цигарата си.
30 секунди по-късно отново сякаш от нищото към мен се приближиха нови 2 жени. Този път доста по-уверено жена 2 директно се обърна към мен, ако щете вярвайте, с думите „Господине, говорите ли български?“.
В този момент започнах да се оглеждам за скрита камера. Уви, всичко беше видимо нормално. Мозъкът ми каза директно да отговоря на някакъв друг език, но душата ми явно копнееше за екшън. Сещате се какво казах.
Жена 2: Това до мен (Жена 3) е млада, но много добра певица. Аз съм нейното импресарио.
Не обърнах много внимание на Жена 2, но Жена 3 бе доста пищна – руса, висока, с едри гърди и големи сини очи. И двете обаче бяха със същите кафяви гривни от съседния хотел. Жена 2 продължи:
-Тя е много притеснителна и се срамува от хората и затова сега я карам да ходи по плажа и да пее на хората.
Главата ми се пръскаше от смях. WTF, човек??! Притеснителна певица с импресарио на плажа???
Жена 2: Искате ли да Ви изпее нещо?
– Не, студено отговорих аз.
Жена 2: Сигурен ли сте? Тя пее наистина страхотно. Може да Ви изпее всяка песен, която си пожелаете.
Аз: Не, мерси, не съм в настроение за пеене, наистина.
Жена 2: А нещо друго може ли да направи за Вас? Изглеждате напрегнат. Един масаж на краката ще Ви се отрази добре. ‼️
Вече бях впечатлен. Първото нещо, което ми мина през главата бе, че едно време проститутките директно си предлагаха да ти посвирят на дудука, но във Варна явно са ъпгрейднали сериозно и първо ти предлагат да ти попеят. Освен впечатлен обаче, бях и сериозно смутен. Загасих си НЕДОПУШЕНАТА цигара, на която бях излезнал да се насладя с кафето и им казах, че се връщам в хотела.
Влезнах вътре, тресейки се от смях. Разказах на рецепционистката всичко и тя се ужаси. Звънна на управителя, разказа му всичко, спомена кафявите гривни и в този момент мистерията се разнищи.
Оказа се, че в съседния хотел се провежда семинар на сексоложката гуру спиритуал лидер Наталия Кобилкина. Учила жените как да бъдат независими и им давала различни задачи. Една от тях била как да искат ефективно пари от мъжете. В последствие разбрах, че въпросният семинар представлява седемдневно обучение с гръмкото име „Живот на върха“, за което цените започват от 3200 лв. и стигат до 6000 лв. Кобилкина ги учила как да просят пари и да бъдат независими.
УВАЖАЕМИ ЖЕНИ, така независими няма да станете. Надявам се тази история да стигне до повече хора, за да разберат жените до какво низко ниво трябва да слезнат, за да живеят на върха според Наталия Кобилкина. Моля ви, недейте се поддава на евтиния маркетинг и пошлостта. Това не привлича. Напротив. Жестоко отблъсква.

Реакциите на приятелите му не закъсняха:

Беше ме срам да го дочета.
И трябва да признаем, да – има такива жени. И те не са малко.
Но нека не слагаме всички под общ знаменател. Всеки се излага според възможностите си.
Иначе – и Кобилкина, и тъпотията, трябва да бъдат забранени със закон.

Ми евала на Кобилкина, изкарва си парите на гърба комплексирани и доста заблудени момичета и жени 😄

Но пък дамите платили за това скъпо обучение не мислят така и изказват дори благодарности към сексоложката за знанията и насоките, които им дава.

Разбира се, че има смисъл! Наталка, ти остави огромна диря след себе си! Никой не може да оспори, че ти беше първата и промени хиляди животи в България. Много българки се осъзнаха благодарение на теб и затова винаги ще сме ти благодарни. Бъди благословена и продължавай все така напред и нагоре! ❤


Блиц Новини
НОИ обяви пенсиите по стаж, Асен Василев нарежда парите с увеличенията

кадри БНТ, Bulgaria ON AIR, Pixabay: НОИ обяви пенсиите по стаж, Асен Василев нарежда парите с увеличенията Националният осигурителен институт (НОИ) пусна нова електронна услуга, с която най-накрая всеки ще може да проверява лично, колко точно трудов стаж има. Така всеки може да види каква е пенсията му според стажа. …

Блиц Новини
Любимата на Петър от Фермата Моника разтрепери България с тайната си

Кадри БТВ: Любимата на Петър от Фермата Моника разтрепери България с тайната си Красивата Моника бе изритана единодушно почти от „Фермата“. Останалите от отбор „Елбетица“ не видяха у нея играч, готов да се бори и да печели. Тя показа доста слабости в пребиваването си вътре и нищо почти от същността …

Блиц Новини
Познахте ли ги? Днес тези деца са едни от най-успелите българи

Кадър Фейсбук: Познахте ли ги? Днес тези деца са едни от най-успелите българи Братята Халваджиян са едни от най-успелите българи. Те са символ на успеха. Макар и доста критикувани в социалните мрежи резултатите им са безпорни. Топ предаванията по гледаемост в българския ефир и по БТВ и по Нова тв …

error: Content is protected !!