fbpx

Участничка в Хелс китчън се раздели с джипа си

Hell's kitchen

Кадри БТВ

В Хелс китчън емоциите за участниците са много и започват още от вратата. Все още шокирани бяха вкарани в кухнята, напълно в стила на шеф Ангелов. Че не са си представяли влизането си точно така пролича най-много на кметицата на с. Върбешница, която се появи с огромна красива рокля, абсолютно неподходяща да се върти из кухнята.

И разбира се веднага започнаха коментари от рода „тая знае ли къде се намира“. Може би и тя бе леко шокирана, но все пак успя да се справи със задачата.

При поредната победа на дамите в този сезон наградата им бе гостуване в дома на Магдалена, където всичко бе подготвено и гостите останаха изключително доволни.

Магдалена като една истинска домакиня заразпитва, как е семейството в нейно отсъствие, как се хранят, дали плащат сметките, все неща, за които най-вероятно тя отговаря в домакинството.

Една лоша новина имам, започна съпругът й плахо. Джипът продадох.

Как си продал джипа бе, ми аз кво ще карам, бе искрената реакция на Магдалена при новината, че е останала без любимото си возило, докато се вихри в Кухнята на Ада. Ти нормален ли си? Абе как ми продаде джипа? Ти ме отписа много бързо.

Това беше шок за мен, сподели възмутената участничка.

Истината се оказа съвсем друга.

Съпругът й готви изненада и й е приготвил нов автомобил, както сам си призна в социалната мрежа.

Според мен й е взел по-хубав❤ Много са готини, а с това, че са се оженили толкова млади и до ден днешен са така сплотени направо силно ме впечатлиха😍

Той няма как да продаде НЕЙНИЯТ джип 😉 можеш да продадеш собственото си имущество 😉

Прав си продадох го даже още не сме го прехвърляли. Купил съм и друг тя го заслужава!

Абсолютно сме съгласни. Прекрасни сте ❤️

Прекрасни истински хора, хубаво семейство.

Возилото е много ценно, както по-рано сподели кметицата. Налага й се да пътува до града за да снабдява съселяните си с нужните им лекарства.

 

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!