fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Участничка колабира на въпрос за 10 хиляди лева в Стани богат

Всеки, който седне на Стола на богатството в „Стани богат“, признава, че усещането изобщо не може да се сравни с това да отговаряш на въпросите пред телевизора вкъщи.

Напрежението в студиото и срещу острия поглед на Михаил Билалов може да се смазващо, при това дори за хора, за които да те снимат е професия.

Това се потвърди и от актрисата Весела Бабинова.

Звездата на bTV от сериала „Мен не ме мислете“ се оказа огромен почитател на телевизионната игра и заяви, че да играе „Стани богат“ е нейна детска мечта. Още по-натоварена беше заради това, че не играе за себе си, а за кауза – за финансирането на Българска хранителна банка, която дарява храна на бедни.

Бабинова започна уж спокойно играта, в която ѝ помагаше Наталия от организацията.

За подкрепа пък актрисата беше довела друга родна звезда от екрана, Луиза Григорова-Макариев.

Водещият Мишо Билалов също направи всички възможно да успокои Весела. Тя обаче започна да се притеснява все по-емоционално след всеки преодолян въпрос.

Бабинова почти през цялото време стискаше ръката на съотборничката си. По едно време тя се притесни, че баба ѝ ще я убие заради слаби познания на българската география. Трябваше да ѝ бъде напомнено, че игра е за кауза и благотворително и по-добре да пита публиката, за да стигне до верния отговор.

Големи емоции имаше и около въпрос за полета до Луната, при който за пръв път там стъпва човек. Весела обаче имаше под ръка най-успешния жокер в лицето на неин приятел.

Той каза верния отговор още преди да му бъде зададен въпроса докрай.

Някъде в този момент актрисата взе тотално да губи контрол.

Тя видимо се задъха, пи вода, плиска се, масажира лицето си и какво ли още не, за да не припадне.

„Събрах двете граници“, коментира Весела Бабинова.

От екипа на „Стани богат“ сигурно са се изправили на нокти при думите ѝвероятно са се замислили дали да не викнат линейка.

В крайна сметка Весела успя да се успокои и да овладее.

Нейната игра с помощта на Наталия от Българска хранителна банка се оказа най-успешната в благотворителните издания на предаването.

Актрисата задмина другите свои колеги и успя да събере цели 10 хил. лева за благотворителност.

С много емоции и не без помощта на Михаил Билалов, Весела Бабинова се отказа на  въпрос от историята ни, на който не знаеше отговора, за да развали резултата си до момента.

Блиц Новини
Жена с пророчески сънища остави Билалов без думи

кадри bTV: Жена с пророчески сънища остави Билалов без думи На водещия на “Стани богат” Михаил Билалов понякога никак не му е лесно. Особено тежко става положението, когато срещу него седне симпатична жена, която обаче даже не може да се усети, че получава помощ от него. Точно това се случи …

Блиц Новини
Не станах кифла, искам да кажа пред цяла България какво преживях, обяви Нанси Карабойчева

Кадър БТВ: Не станах кифла, искам да кажа пред цяла България какво преживях, обяви Нанси Карабойчева Противно на всеобщото мнение, че миските са разглезени красиви жени, занимаващи се единствено със себе си Нанси показа, че далеч не всички са такива. Може би никой във Фермата по БТВ не очакваше да …

Блиц Новини
БТВ изпусна кадри, които България не трябваше да вижда

Кадри БТВ: БТВ изпусна кадри, които България не трябваше да вижда Огромен гаф допусна телевизията. Отново драматична сцена във стопанството на Фермата. В понеделник вечер е дуелът между мъжете от двата отбора и както се заканиха и от двете страни, битката ще е жестока. Един срещу друг се изправят Сергей, …

error: Content is protected !!