fbpx

Труд: „Попове“ разстреляха мутри във ВИП салон на софийски ресторант през 2004 година

Новини
външна реклама

Разработка на вестник „Труд“ припомня сюжет от тъмните мутренски времена.

Двама мъже с бради, черни раса, нахлупили калимявки, влизат в луксозното заведение „Арт Декор“ на бул. „Симеоновско шосе“ в София. Никой не спира православните свещеници, които стигат до виенския салон, където се намира дясната ръка на Златко Баретата – Митко Малкия, припомня в своя разработка вестник „Труд„.

Той е с четирима души охрана, които няма да успеят да му помогнат. Поповете запретват ръкави, лъсват дулата на пистолети и дъжд от куршуми засипва петимата мъже. Трима от тях са убити на място, други двама са тежко ранени.

външна реклама

Датата е 5 юли 2004 г. Криминалистите арестуват заподозрян за касапницата, но доказателства са малко и той е пуснат на свобода. Нито полицията, нито хора от подземния свят разбират кои са преоблечените като свещеници килъри.

Касапницата се разиграва в 12 ч на обяд и вдига на крак цялата полиция в София и околностите й. От килърите обаче няма и следа. Секунди след разстрела, „свещениците“ се качват в черното „Ауди“, с което са дошли и изчезват от мястото на убийството. Окървавените тела на Димитър Христов-Митко Малкия и телохранителите му Живко Митев и Калоян Савов остават да лежат в локви кръв в лъскавото заведение.

В болница са откарани надупчените на решето Владимир Каманов и Стефан Железанов. Половин час по-рано петимата са влезли във ВИП-салона на втория етаж на „Арт Декор“ – заведение, което вече не съществува. Негласно правило е, че в него не се допускат „нормални“ посетители. Не само, за да не пречат на веселбите на мутрите, а и от мерки за сигурност. Но нито гардовете, нито хора от персонала могат да се уплашат от двамата Божи служители.

Само един от охранителите успява да извади пистолета си, но куршумите го покосяват. Поповете стрелят с оръжия „Глок“ и „Смит и Уесън“. Първата от двете системи позволява използването на удължен пълнител, който може да бъде изстрелян с едно натискане на спусъка на пистолета. Митко Малкия и Живко Митев издъхват уцелени в главата, Калоян Савов е пронизан в сърцето.

 

Продължение на темата четете ТУК

 

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Около 500 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Преди и сега на морето: Ани Цолова, Деси Стоянова, Миролюба Бенатова и Дарина Сарелска отново са заедно

външна реклама кадри: Фейсбук/Десислава Стоянова Вълнуващ кадър с някои от най-любимите лица от телевизионния лица събира симпатии и овации в социалните мрежи. Снимката е от морето и на нея са Деси Стоянова, Миролюба Бенатова, Ани Цолова и Дарина Сарелска. Най-любопитното е, че четирите пресъздават идентична снимка, която те са си …

Новини
Маркет линкс: Доверието в Борисов се срина

външна реклама кадри: Фейсбук/Бойко Борисов, Слави Т. Трифонов Слави Трифонов е лидерът на политическа партия, който се ползва с най-висок авторитет и одобрение. Това показва проучване на Маркет линкс, представено по bTV. На втора позиция е поставен съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов. Трифонов получава 33% одобрение, а Иванов – …

Новини
Народното събрание почете с минута мълчание загиналите огнеборци Валентин Димиров и Антон Гръбчев

външна реклама кадър Народно събрание С минута мълчание започна днешното заседание на българския парламент. Депутатите единодушно приеха да сведат глави пред паметта на Валентин Димиров и Антон Гръбчев – двамата горски служители, загинали при гасенето на пожара между селата Петрово и Голешово вчера. Въпреки че обичайната процедура не беше спазена, …