fbpx
Блиц Новини

Снимки социални мрежи: Тризначката Надя от Лондон: Сбогом, отиде си живота

Тризначките, станали популярни от риалити формата „Биг Брадър“ по Нова тв, отдавна живеят в обединеното кралство. Докато едната от тях – Любов намери щастието и късмета си и успя да се устрои и омъжи, съвсем не е така за останалите две.

Тя демонстрира охолен и щастлив живот, изпълнен с приключения и пътувания заедно със семейството си.

Неведнъж за молили за помощ, изхранват се и живеят по приюти. Една от тях бедства в Лондон, просякиня е от три години и спи на улицата като клошар.

Надежда пусна стори във Фейсбук, в което моли за помощ. От кадрите се вижда, че е на улицата, където вероятно е постоянният ѝ дом.

„Просякиня съм от три години в Лондон. Моля ви, свят, помогнете ми“, е апелът на известната благоевградчанка към приятелите ѝ социалните мрежи.

Не се знае дали с нея е сестра ѝ Вяра, тъй като доскоро двете заедно бедстваха в Англия, но не присъства на нито една снимка на останалите две..

Надежда е стигнала дъното, като спи на улицата и багажът ѝ се намира до главата, събран в един чувал. Тя се топли от измръзване с едно одеяло и се надява на хорското подаяние.

Няма пари… Не е смешно, отговори на подиграващите й се в социалните мрежи.

За беда е починал и домашният им любимец пухкав котарак, за който споделят, че е на около десет години.

Ето какво пише тя:

Беше Щастие, Обич… сега тишина и Мъка… Ти си вечен, Сбогом! ДЖЕЙСЪН, Отиде си живота!!! Синко защо,защо,защо???, написа Надежда прощално към любимеца си.

Съжалявам за което. Беше второто ти бебе. Наистина те разбирам, опитаха да ги утешат за загубата техни приятели.

Блиц Новини
Цените на имотите растат, но не и качеството

Кадри БТВ Вече няколко години се забелязва бум на цените на имотите в повечето градове, най-вече София и Варна, а след тях са Бургас и Пловдив. Това, което младите предприемачи имат сега като бонус е онлайн присъствието. Социалните мрежи са евтин маркетинг, който може да се използва. Това и непрекъснатите …

Блиц Новини
Момче предложи брак на любимата си с помощта на Миро

Кадри видео ФБ Миро (Official) Млади влюбени си казаха „да“ на концерта на Миро на Античния театър в Пловдив. Романтичният Калоян е избрал точно този момент, за да зададе най-важния въпрос на приятелката си, а именно „Ще се омъжиш ли за мен?“. По време на изпълнението на песен „Гълъбо“ Миро …

Блиц Новини
Предупреждение за опасна жега днес

Кадри Нова ТВ За необичайно горещо време предупредиха синоптиците за днес. Те посъветваха да се избягва стоенето на слънце особено в следобедните часове, когато то е най-силно. Жълт код за опасни горещини в 14 области на страната издаде Националният институт по метеорология и хидрология за сряда. Той е в сила …

error: Content is protected !!