fbpx
Блиц Новини

Снимки социални мрежи: Тризначката Надя от Лондон: Сбогом, отиде си живота

Тризначките, станали популярни от риалити формата „Биг Брадър“ по Нова тв, отдавна живеят в обединеното кралство. Докато едната от тях – Любов намери щастието и късмета си и успя да се устрои и омъжи, съвсем не е така за останалите две.

Тя демонстрира охолен и щастлив живот, изпълнен с приключения и пътувания заедно със семейството си.

Неведнъж за молили за помощ, изхранват се и живеят по приюти. Една от тях бедства в Лондон, просякиня е от три години и спи на улицата като клошар.

Надежда пусна стори във Фейсбук, в което моли за помощ. От кадрите се вижда, че е на улицата, където вероятно е постоянният ѝ дом.

„Просякиня съм от три години в Лондон. Моля ви, свят, помогнете ми“, е апелът на известната благоевградчанка към приятелите ѝ социалните мрежи.

Не се знае дали с нея е сестра ѝ Вяра, тъй като доскоро двете заедно бедстваха в Англия, но не присъства на нито една снимка на останалите две..

Надежда е стигнала дъното, като спи на улицата и багажът ѝ се намира до главата, събран в един чувал. Тя се топли от измръзване с едно одеяло и се надява на хорското подаяние.

Няма пари… Не е смешно, отговори на подиграващите й се в социалните мрежи.

За беда е починал и домашният им любимец пухкав котарак, за който споделят, че е на около десет години.

Ето какво пише тя:

Беше Щастие, Обич… сега тишина и Мъка… Ти си вечен, Сбогом! ДЖЕЙСЪН, Отиде си живота!!! Синко защо,защо,защо???, написа Надежда прощално към любимеца си.

Съжалявам за което. Беше второто ти бебе. Наистина те разбирам, опитаха да ги утешат за загубата техни приятели.

Блиц Новини
Маските във Фермата паднаха: България избра

Кадри БТВ: Маските във Фермата паднаха: България избра Един от двата отбора категорично вече има зрителската симпатия. Причината не е във физическите дадености, а в морала. Драматична битка на арената на „Фермата“ се проведе между Елбетица и Канатица. Мотивацията за победа на отбора от „Ада“ бе по-голяма и това помогна …

Блиц Новини
Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян

кадри bTV: Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян Златимир Йочев най-после в прав текст каза отношението си към Антон Хекимян. Това преди него направиха Светослав Иванов, Николаос Цитиридис, а за Мария Цънцарова отдавна се знае, че много много не му се кефеше. Рожденият ден на водещия на …

БГ звезди
Днес това момиченце до Стоичков стана на 32 години, тя е една от най-красивите и успели българки

кадри Фейсбук/Натали Трифонова: Днес това момиченце до Стоичков стана на 32 години, тя е една от най-красивите и успели българки Синоптичката и водеща на bTV Натали Трифонова беше залята от обожанието на феновете си в социалните мрежи за рождения си ден. В понеделник ослепителната блондинка навърши 32. Трифонова обаче буквално …

error: Content is protected !!