fbpx
Блиц Новини

кадри bTV, Нова телевизия, Инстаграм/Игри на волята, Лора Асенова, Нанси Карабойчева-Димитрова

Три са най-обсъжданите предавания в българския ефир през този сезон – „Игри на волята“, „Фермата“ и „Мастършеф“. Освен това, че те приковаха интереса на публиката, между продукциите има и още нещо общо. И в трите телевизионни състезания с включиха носителки на титлата Мис България.

Те бяха много различни, но имаха една обща цел – да покажат, че победителките в конкурсите за красота имат нещо много повече от чудесна външност. Така те се захванаха да показват характер, умения, воля, здрави нерви, издръжливост и достойнство. Какъв беше резултатът?

Теодора Мудева стана душата на Амазонките

Мис България 2018 Теодора Мудева се впусна в изтощителната надпревара в „Игри на волята“, като разчиташе на подкрепата на половинката си Румен Радев. Разделени от самото начало, и двамата преминаха през кошмарните условия на Дивата река и Чистилището. Докато се съберат, зрителите вече бяха отсъдили, че Мудева се държи по-мъжки от доста травматизирания Румен.

Освен изненадващо доброто си представяне на арената, тя впечатли хората и като единствена амазонка, която успя да се разбере с чепатия Гатьо. При завръщането на половинката ѝ в играта обаче Мудева отстъпи лидерската роля на Румен, което може би беше грешка. Точно тази постъпка разочарова донякъде зрителите, които бяха започнали много да я харесват като играч.

Лора Асенова стана „основното ястие“ в последния „Мастършеф“

Флиртът между шеф Кустев и Мис България Вселена 2019 Лора Асенова ще е нещото, с което ще се запомни този сезон на „Мастършеф“. Хубавицата от Бяла Слатина май така и не успя да убеди никого, че силата ѝ е готвенето на високо ниво.

Скандалът със снимката ѝ със статуетката на победителя в леглото ѝ още не е отшумял, а репутацията на предаването е силно разклатена от подозрения, че пътят на Лора е бил умело нагласен. Тя обаче е достатъчно умна, за да знае, че няма лоша реклама и вероятно тепърва ще кове още по-ярка кариера, напук на хейтърите.

Зрителите искат да гледат още и още Нанси Карабойчева

Последният сезон на „Фермата“ може да бъде критикуван за много неща, но  включването на Нанси Карабойчева-Димитрова в предаването не е от тях. Мис България 2013 събра цялата симпатия на зрителите.

Съчувствието за тежката контузия се превърна във възхищение от нейната реакция на болката и желанието ѝ докрай да е полезна на отбора си. При гостуванията си в други предавания покрай „Фермата“ тя затвърди впечатлението, че притежава много бърз ум и има много какво да каже на зрителите. След като дойде като седмичен коментатор в „Преди обед“ мнозина коментираха, че bTV трябва да по-често да канят Нанси, а защо да не ѝ намерят постоянно място в програмата си.

БТВ
Най-хазартният играч впечатли в „Стани богат“

Кадри: БТВ Тази вечер зрителите видяха най-хазартния играч в „Стани богат“. Става дума за Димитър Солаков, който показа страхотни знания и завидно спокойствие. Той се занимава с фотография и видеа, участва и в ултрамаратони с пресечено бягане. Живее във Вонеща вода, където е роден и Филип Тотю, а мустакът на …

БГ звезди
Велико Търново на бунт срещу „Дяволското гърло“2: Никой местен няма да направи това!

кадри Нова телевизия Премиерата на продължението сериала „Дяволското гърло“, наречено „Есента на демона“, предизвика огромен интерес. Много от зрителите са във възторг от първия епизод, който събира отново героите на Теодора Духовникова и Владо Карамазов, но този път не в Смолян, а във Велико Търново. Паралелно с това се появиха …

Блиц Новини
Диско Дарко и Етно Гала са модерните Пижо и Пенда

кадри Нова телевизия Едно от нещата, които правят Гала една от най-големите звезди на българската телевизия, е талантът за избор на визия според случая.  На 1 март водещата на „На кафе“ даде пореден пример как се прави това. Гала се появи в студиото с ансамбъл, който е модерната версия на …

error: Content is protected !!