fbpx

Треньорът на златната Стойка Кръстева: Боксът е спорт за бедни, не е тенис или голф

Новини
външна реклама

кадър БНТ

„Какво ще се случи занапред – със сигурност една почивка, която сме заслужили. Към момента искаме да се насладим на мига“, това каза олимпийската шампионка в бокса  Стойка Кръстева в студиото на БНТ.

По думите ѝ пътят към върха е бил много трънлив – заради пандемията, контузии и други проблеми, но въпреки всичко тя е щастлива, че са успели да постигнат този успех.

външна реклама

„Имало е тренировки, в които ми е идвало да се откажа, да поема по по-лекия път, но знам, че това не е правилно нито в спорта, нито в живота“, заяви тя.

На моменти дори треньорът Борислав Георгиев е призовавал боксьорката ни да понамали темпото, но тя стриктно е изпълнявала всички планове и задачи. По думите му тя е преодолявала себе си и болката и благодарение на това се е калила.

„Трябва да умреш няколко пъти на тренировка, за да станеш безсмъртен на ринга, за да станеш по-силен. Тя е изключително силен характер. Аз я мотивирах с по няколко изречения, но тя никога не се предаде, никога не каза „не мога“, допълни Борислав Георгиев.

Стойка се надява, че по-младите ще последват примера на спортистите ни.

„Да се борят, да преследват мечтите си и да прославят България“, призова златната ни боксьорка. Разковничето зад успеха е екипът зад спортистите и треньорите – психолози, лекари и масажисти. За Стойка медалът не е комерсиален, а е олицетворение на хубавото, доброто и задружното.

Боксът е спорт за бедни, ние не сме тенис на корт или голф, коментира треньорът Борислав Георгиев, който даде да се разбере, че не му се занимава с продговката на професионалисти, които излизат на ринга за пари.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Около 500 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Дeницa Caчeвa: Cpeднaтa пeнcия y нac щe e 510 лв. и тoвa e дeмoтивиpaщo

външна реклама Снимка профил ФБ Oтнocнo ceгaшнoтo yвeличeниe, пoлoвинaтa oт бългapcĸитe пeнcиoнepи щe пoлyчaвaт минимaлнa пeнcия в paзмep нa 370 лeвa, a cpeднитe пeнcии щe бъдaт oĸoлo 510 лeвa нa пeнcиoнep. Cpeднoтo yвeличeниe e c 64 лeвa нa чoвeĸ. Πpиeти ca и дoпълнитeлни 3 милиoнa лeвa в дъpжaвния бюджeт, c …

Новини
Кристиан Костов: Няколко пъти опитаха да ме убият с нож

външна реклама Кадър видео Нова ТВ „Аз се гордея, че съм българин. Любовта, която получих след „Евровизия“ е безценна. За мен е важно да се развивам и избрах този път.“ Момчето, което впечатли света с гласа си – Кристиан Костов, в откровено интервю по Нова, в което показва по-различна светлина. …

Новини
Рачков пред Лора Крумова: Чувствам се влюбен и щастлив

външна реклама Кадър видео Нова ТВ Димитър Рачков за първи път говори за връзката си с по-младата си приятелка Анита пред Лора Крумова. Двамата дълго време държаха връзката си в тайна. „Чувствам се влюбен и щастлив. Какво повече?“. „Не съм правил голям рожден ден от 39-тата си годишнина. Поканих около …