fbpx

Треньорът на Левски представи план за развитие на отбора

Новини
реклама

Славиша Стоянович обяви плана си за развитието на Левски в 13 точки до ръководството, феновете и медиите. Според словенеца водещата цел трябва да е отборът да спечели титлата до 2-3 години.

Според Стоянович има нужда от коренна промяна в редица аспекти заради неправилната философия в последните десет години. „Нужно е да се върне отговорността в клуба. Да се върне доверието в клуба. Да се върнат компетентността и професионализмът в клуба. Само така щастието и радостта отново ще бъдат изписани върху очите и лицата на феновете на Левски. Парите не могат да купят това“, пише в писмото, цитирано от www.flashnews.bg.   представи плана си за развитието на клуба в 13 точки. Според словенеца водещата цел трябва да е отборът да спечели титлата до 2-3 години.

реклама

Треньорът предлага да бъде въведен кодекс на поведение на терена и извън него за всички служители на клуба. Също така иска следване на правилна философия и налагане на стил и система на игра за отбора. „В клубната философия ще са зададени критериите, на които следва да отговаря дадено лице, за да е част от ПФК Левски. Тя следва да съдържа характеристика на футболните, техническите умения, личностни качества, ниво на професионализъм, степента на образование“, пише още той.

По отношение на школата Стоянович предлага всяка година двама-трима юноши да влизат в първия отбор. Той също така предвижда срещи с фенгрупите на всеки шест месеца.

Планът му за трансферите насочва към засилване на контактите в чужбина и изграждане на мрежа с грандовете на Балканите. Визията на Стоянович за следващите две-три години включва участие в групите на Лига Европа, изграждане на играчи, които да се превърнат в основно ядро на формациите в националния отбор, и трансфери на футболисти в отбори от петте големи първенства в света.

реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Д-р Грошев: Изкарали сте Ковид, ако имате усещате нарушено обоняние, слабост, кашлица и задух

реклама илюстрация Pixabay Четири са признаците, които могат ясно да покажат, че сте прекарали коронавирус. Това заявява д-р Сергей Грошев, цитиран от zdrave.to.  Те важат особено за тези, които са изкарали леко заболяването. Според лекаря, човек лесно може да обърка настинката с коронавирус. Основни признаци на болестта обаче се запазват дълго …

Новини
Намериха 17-годишното момиче Макбуле от Нови пазар

реклама Снимка: ОДМВР – Шумен Момичето, което беше пуснато за издилване преди няколко дни е намерено. Това е 17-годишната Макбуле Ешреф. реклама Днес, 15 януари, е предадена на родителите й. Била е при нейни познати. В добро здравословно състояние е. реклама loading…

Новини
Учените откриха нов вид по-малки антитела наречени „нанотела“, ефикасни и срещу мутации на вируса

реклама Снимка pixabay „Нанотелата“, както е отбелязано в проучването, са по-малки от класическите антитела, поради което те по-добре проникват в тъканта и могат да бъдат произведени в големи количества. Авторите на статията успяват да комбинират нанотела в потенциално ефективни молекули, които едновременно атакуват различни части на вируса SARS-CoV-2, пишат MedicalXpress …