fbpx

Транспортното чудо Емили с първи коментар: Тротинетката ми струва 8 хиляди лева

БГ звезди

Кадри видео БТВ

Момичето, което бе заснето да кара смъртоносно бързо по магистралата даде интервю за БТВ. Това е Емили Йорданова, по известна като приятелка на Тихомир Рангелов, който се трансформира в Мелиса преди време.

Тя лети с електрически скутер, който притежават и карат и двамата.

външна реклама

След като видеото, на което се вижда, че хвърчи по магистралата със 120 км/ час се разпространи светкавично в социалните мрежи много хора осъдиха поведението и като безумно и много рисково.

Никога не се „шмугам“ между коли и камиони и да изпреварвам по забранен начин, познавам пътните знаци, въпреки, че нямам книжка, сподели Емили.

Тази тротинетка, която ние имаме струва 8 000 лв и тежи 80 кг и развива 125 км/час, обясни Тихомир. Трябва да се приемат нови закони, това е бъдещето. Горивата поскъпват. Казват, че сме камикадзета. Мога да кажа, че нито тя нито аз сме падали с тая тротинетка.

 

Не карам по велоалеи дори и с велосипеда, само по главни булеварди и магистрали, каза Емили. А също така съм и предизвикателна, с рокличка или някое розово клинче затова ме снимат. Никой не е достигал такава скорост от 120 км/час с тротинетка, аз съм първата, гордо отсече нарушителката.

Това е абсолютно безумие и граничи със самоубийство. Не мога да повярвам, че нормално човешко същество може да излага на риск своя и на останалите участници в движението живот. Това не е административно нарушение, а е престъпление, каза експертът.

До момента Емили и Тихомир не са ходили в КАТ, за да регистрират тротинетката. Този мощен модел се продава свободно в България и вдига 100 км до 7 секунди. Тъй като в закона е записано, че по магистрала могат да си движат само автомобили и мотоциклети това е нарушение.

външна реклама
БГ звезди
Гала и екипът й се подиграха с изборите

кадри Нова телевизия Политиката рядко се появява като тема в „На кафе“ по Нова телевизия, но явно Гала и екипът ѝ се затрудняват да измислят теми за комичните си скечове, които на всичко отгоре да са актуални. Сигурно по тази причина, обект на закачки стана сериозна тема, като парламентарния вот. …

БГ звезди
Софи Маринова се разочарова: Никога повече няма да съм жури

кадри Нова телевизия Мнозина зрители и коментатори вече обявиха новото шоу на Нова телевизия „Звездите в нас“ за провал. Не са малко тези, които сочат като една от многото причини за неуспеха му участието на Софи Маринова като съдия. Легендарната ромска певица явно също има забележки и съображения по повод …

БГ звезди
Жени Марчева: Не са ме уволнили от БТВ

кадър Инстаграм/Жени Марчева Журналистката от bTV Жени Марчева разсея слуховете са себе си, които бяха породени от липсата ѝ от телевизионния ефир. Мълвата разнася какви ли не спекулации какво точно се е случило с нея. Едната клюка е, че е била уволнена от телевизия, друга – че е сменила работата …

duvar kağıdıteknoloji haberlerihaberler

error: Content is protected !!