fbpx

Тръмп: Готови сме за голямо празненство. Печелим навсякъде

Новини
реклама

Кадър видео БНТ

Това каза в първото си изявление след резултатите от вота до този момент, американският президент Доналд Тръмп. Благодари на американците за подкрепата и заяви, че се готви за голямо празненство.

„Благодаря на американският народ за огромната подкрепа! Милиони ме подкрепиха, но една тъжна група хора се опитва да отнеме спечеленото“, коментира кандидатът на републиканците за президент, цитиран от Флагман.

„Готови сме за голямо празненство. Печелим навсякъде. Резултатите тази вечер са феноменални! Вече сме готови и да празнуваме след такъв вот. Поставяме рекорди“, добави той.

реклама

„Спечелихме във Флорида с много, във великият щат Охайо, Тексас, Джорджия, Северна Каролина също сме първи. В Пенсилвания преднината ни е много голямо“, заяви Тръмп.

„Печелим с много, но изведнъж човек си задава въпроса какво става с изборите. Знаеха, че няма как да спечелят и затова ще се съдим. Аз го предсказах още в деня, когато чух, че има десетки, милиони бюлетини, които предстои да се броят. Ще ни съдят. Това е срамно. Сега е важно да осигурим почтенност за доброто на нацията“, коментира той.

„Искаме законът да се прилага, както трябва. Затова ще се обърнем към Върховният съд на САЩ. Да не се окаже, че в 4 сутринта са се появили нови бюлетини! Смятам, че вече сме спечелили“, каза още Тръмп.

реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Дойче веле: Водещ експерт прогнозира: Вирусът изчезва до идната есен

реклама Снимка pixabay Професор Александър Кекуле сподели своя “работна хипотеза” за това кога пандемията ще приключи: “Ограничаването на заразата ще стане видимо за общество чак между април и юни, след като в началото на годината или най-късно през януари ще започнем да ваксинираме рисковите групи в старческите домове в Германия”, …

Новини
Ева Веселинова обяви щастливо събитие, ще става майка на близнаци

реклама Снимка профил инстаграм Това сподели самата тя с последователите си в профила си в инстаграм. От снимката личи, че щастливото събитие не е далеч. „Най-хубавият подарък тази година – вече понаедрял и оформен. Време е да споделя тази прекрасна новина! Вълнувам се много и съм щастлива, защото в мен …

Новини
Галерия: Борисов готви чистка в редиците на ГЕРБ, Караянчева и Пламен Нунев на мушката

реклама Снимка профил ФБ Радикалните промени в партията се налагали заради непоносимостта на хората към някои от популярните муцуни в партията. Част от набелязаните присъстват в последните няколко парламента и събират повече негативи, отколкото позитиви. Сред тях били и хора, считани за едни от най-приближените до премиера, пише в новия …