fbpx

Тръгна страшна измама с Марта Вачкова и Кирил Петков

Незабавни статии

Снимки профил ФБ

Една от най-добрите български актриси Марта Вачкова, попадна в капана на лъжливите новини и далеч не е единствената. Много нейни колеги, пък и други известни лица са намесвани във времето в събития или реклами, за които дори не подозират. Тя опроверга всички гнусотии по неин адрес и отправи гореща молба към всички:

 

Писна ми от ЛЪЖИ. Щом приятели ми звънят и ме питат дали е вярно, представям си тези, които не ме познават, как биха се вързали за тъпотиите им. Моля ви, хора, не вярвайте на явните лъжци. Не четете глупостите на гнусните сайтове.

външна реклама

Феновете й се опитаха да я успокоят, че едва ли някой вярва на това и я поздравиха за това, че дава гласност на този наистина голям проблем в съвременната ни действителност.

Жълтурковците само това могат, да сипят лъжи за хората… Явно с това се хранят? Не разбирам едно, как не ги е срам… И как не се замислят, че утре и за тях може да се измисли долна лъжа.

Тези печатни медии, как пък не се спряха да пишат глупости за хората бе! Не им ли е неудобно да се бъркат в чужди животи и да пишат лъжи, след лъжи!? Лошото е, че това няма да спре и ще се бълват още много лъжи, а още по-лошото е, че има балъци, които вярват на тази простотия!!! Г-жо Вачкова, аз НЕ вярвам на тази помия, която се опитват да сипят върху вас! Не ви познавам лично, но според мен сте добър и слънчев човек и никога не бихте си позволили да правите такива неща.! Ако това продължава, си потърсете правата! Не позволявайте на някакви си дребни души да ви разрушават живота с такива гадости! Всички ваши фенове, приятели и близки хора ви познават и обичат знаят, че никога не бихте си позволили да направите такова нещо.

Не се притеснявай! Едва ли има някой, който да им вярва!

Как им вярват хората, не разбирам…Хубаво е, че алармирате за проблема!

Новини ни заливат ежечасно отвсякъде и остава единствено на нашата преценка, дали да вярваме първосигнално или да се замислим преди това, дали не е поредна лъжа или провокация.

външна реклама
БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

Незабавни статии
Сашко заплете нова мистерия

Снимка профил ФБ Бащата на Сашко Александър Цветанов публикува последната творба на детето, която предизвика възхищение у всички. Красивата рисунка показва, че се справя наистина добре и е талантлив малък художник. Още от момента в който се почувства по-добре в болницата грабна боичките. Може би това занимание му доставя удоволствие …

error: Content is protected !!