fbpx

Този млад войник днес е един от най-успелите бизнесмени в България

БГ звезди

Кадри Нова ТВ: Този млад войник днес е един от най-успелите бизнесмени в България

Току що отминалия празник „Гергьовден“, който е и ден на Българската армия върна спомените от казармата на Маги Халваджиян.

Редовна военна служба от години вече няма, но мъжете на средна възраст си спомнят много добре живота там и това дори е тема без която не минава нито едно събиране на маса.

външна реклама

Аз бях в казарма две години плюс два-три месеца, спомня си Маги Халваджиян по Нова тв.

Ние бяхме с дипломи от Москва, завършили цирково училище и трябваше да ни измислят място, където да можем да излизаме веднъж седмично, за да си поддържаме формата.

Решението бе строителни войски, в които имаше и ансамбъл. В общи линии се забавлявахме, ние бяхме артисти, но по едно време ни дадоха и пушки и трябваше да пазим. Мен ме сложиха да пазя ареста.

Той изпуснал арестант и бил наказан и разжалван заради тази случка. Прекарал в ареста двадесет дни.

Това, на което учи казармата от една страна е дисциплината, няма мърдане там. В пет часа си станал и си на крак и изпълняваш всичко, каквото трябва да се направи и се научава, че в живота има правила, които трябва да се спазват. Не можеш да си правиш каквото си искаш. Ако не спазваш правилата има последствия и го научаваш в ранна възраст. Смятам, че от тая гледна точка казармата е полезна.

И както е обичайно разрази се спор дали трябва да се върне наборната служба.

МИНИМУМ 1ГОДИНА ВОЕННО ОБУЧЕНИЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНЕ ОБРАТНО! ЩЕ ПОМОГНЕ МНОГО НА БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН АСПЕКТ ОСОБЕННО В ДЪЛГОСРОЧЕН ПЛАН!

Така се защитаваше Държавата,а сега се продава.

Казармата учила на дисциплина? Може би, за изтърваните във възпитанието си момчета. Още от първия ден започнахме обратното броене 730, 729 … Тегава работа. Само тези дето смятаха да останат да работят военни си гледаха присърце военната служба. Другите – „Ден да мине, самун да загине“

Моите спомени са 1 година мощно пиянство! Преди казармата не пиех и не пушех, като излязох пушех по 2 кутии на ден и издържах на бутилка ракия без да ми личи, че съм пил! Това беше голямата полза! А, и една година як мързел и скука!

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!