fbpx
БГ звезди

кадри bTV: Миро са себе си: Този човек е мъртъв!

Водещата на “Тази неделя” по bTV Петя Дикова подходи доста нетактично и вкара певецът Миро в капан по време на живото му гостуване в студиото.

Тя му показа старо негово интервю отпреди 11 години, в което той е леко неадекватен, признава, че цяла нощ не е спал и раздава морални присъди срещу хората, които ходят само два пъти в годината на църква.

външна реклама

Певецът беше видимо покъртен от поведението си от едно време.

“Този човек е мъртъв!”, заяви Миро в коментар на старото си аз. Старото интервю е от времето, когато той злоупотребяваше с алкохол и водеше разюздан живот. Сега Миро дори и не се опитва да си спомни за себе си по онова време.

“Подозирам, че този човек е дълбоко нещастен”, продължи да говори той за себе си в трето лице. Миро призна, че сега се харесва, но изобщо не харесва алкохолното си аз от началото на кариерата си. “Сега знам как да разполагам най-добре с времето, което Бог ни е отредил на този свят”, заяви любимецът на публиката.

А иначе, Петя Дикова оплеска тотално интервюто с Миро, като не му зададе нито един точен въпрос. Тя например заяви, че е бил възпитан в българските и християнски традиции от семейството си. “Твоето семейство спазва традициите. Моите родители бяха атеисти, като бях малък”, коригира я певецът. После Дикова обърка името на съпругата на Миро – Елица Златанова, като я нарече Златарева. Той отново я поправи, но я измъкна от неудобната ситуация, като разказа, че жена му така или иначе е решила да вземе неговата фамилия покрай смяната на документите си.

Накрая водещата пита Миро дали си прави списък на целите, които преследва. “След този въпрос, това ще е следващото нещо, което ще направя”, отвърна той.

“Благодаря за иронията”, отговори леко жегната Петя Дикова. Миро обаче съвсем джентълменски я измъкна от неудобната ситуация, като заяви, че изобщо не е бил ироничен, а е говорил напълно сериозно.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!