fbpx
БГ звезди

кадри bTV: Миро са себе си: Този човек е мъртъв!

Водещата на “Тази неделя” по bTV Петя Дикова подходи доста нетактично и вкара певецът Миро в капан по време на живото му гостуване в студиото.

Тя му показа старо негово интервю отпреди 11 години, в което той е леко неадекватен, признава, че цяла нощ не е спал и раздава морални присъди срещу хората, които ходят само два пъти в годината на църква.

Певецът беше видимо покъртен от поведението си от едно време.

“Този човек е мъртъв!”, заяви Миро в коментар на старото си аз. Старото интервю е от времето, когато той злоупотребяваше с алкохол и водеше разюздан живот. Сега Миро дори и не се опитва да си спомни за себе си по онова време.

“Подозирам, че този човек е дълбоко нещастен”, продължи да говори той за себе си в трето лице. Миро призна, че сега се харесва, но изобщо не харесва алкохолното си аз от началото на кариерата си. “Сега знам как да разполагам най-добре с времето, което Бог ни е отредил на този свят”, заяви любимецът на публиката.

А иначе, Петя Дикова оплеска тотално интервюто с Миро, като не му зададе нито един точен въпрос. Тя например заяви, че е бил възпитан в българските и християнски традиции от семейството си. “Твоето семейство спазва традициите. Моите родители бяха атеисти, като бях малък”, коригира я певецът. После Дикова обърка името на съпругата на Миро – Елица Златанова, като я нарече Златарева. Той отново я поправи, но я измъкна от неудобната ситуация, като разказа, че жена му така или иначе е решила да вземе неговата фамилия покрай смяната на документите си.

Накрая водещата пита Миро дали си прави списък на целите, които преследва. “След този въпрос, това ще е следващото нещо, което ще направя”, отвърна той.

“Благодаря за иронията”, отговори леко жегната Петя Дикова. Миро обаче съвсем джентълменски я измъкна от неудобната ситуация, като заяви, че изобщо не е бил ироничен, а е говорил напълно сериозно.

Блиц Новини
Пълен обрат с Вики след „Ергенът”: Прави много пари от прякора Цър-пър

кадри bTV, Инстаграм/Виктория Асенова Ако Алек ми беше дал роза в последния епизод, щях да му я откажа, това заяви Виктория Асенова, която напусна „Ергенът” след като се превърна в най-обсъжданата участничка този сезон. Тя направи това изказване в подкаста „Надкаст”, където стана ясно, че вече е започнала да капитализира …

Блиц Новини
Илия Луков разтърси ефира на БНТ с баладата за Гунди и Котков

кадри БНТ Народният певец Илия Луков разтърси с емоция студиото на БНТ в предаването на Георги Любенов. Той дойде за интервю, което много бързо се превърна в мини концерт. Луков изпя три песни, като първата беше легендарната балада за Аспарухов и Котков. Певецът не спести нищо от емоцията, която му …

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

error: Content is protected !!