fbpx
БГ звезди

Снимки: Инстаграм, Йонислав Йотов-Тото

Популярният рапър Йонислав Йотов-Тото от групата „Скандау“ вдигна сватба. Той се взе с любимата си Кристина Петринска, с която са заедно от няколко години. Двамата имат две деца, които са на три годинки и на няколко месеца.

Тото и съпругата му пуснаха една единствена снимка в профилите си в социалните мрежи, от която личи колко са щастливи. От кадъра обаче става ясно нещо неочаквано – кум на Йонислав не е дуетната му половинка от сцената Лъчезар Евтимов-Лъчо, а друг негов близък.

Врачанинът и любовта на живота му си казаха „да“ броени дни след като той стана на 31 години. Неговият рожден ден е на 29 юни, а щастливото събитие се е случило през уикенда.

По време на сватбата гостите им са били забавлявани от Борис Солтарийски и Невена Цонева, станали популярни покрай Слави Трифонов и „Ку-ку бенд“.

Под снимката в социалните мрежи заваляха коментари на техни приятели, които честитят голямото събитие на двамата влюбени. Кристина пък веднага е сменила фамилията си от Петринска на Йотовска.

Сватбата се е състояла в заведение на брега на язовир Пасарел, който се намира извън София.

външна реклама


БГ звезди
Животът на Павката от „Сървайвър“ се преобърнал, майка му каза всичко

кадри bTV: Животът на Павката от „Сървайвър“ се преобърнал, майка му разказа цялата драма Още от нощта, в която Павел отпадна от „Сървайвър“ и разкри, че само няколко месеца преди това е бил в център за лечение на зависимости, зрителите чакат да чуят цялата история. Как се е преобърнал живота …

БГ звезди
Натали Трифонова не устоя на глада в гримьорната, Злати Йочев остана без думи

кадри bTV: Натали Трифонова не устоя на глада в гримьорната, Злати Йочев остана без думи В последните години стана модерно всички да се възмущават дълбоко от цените на ранните череши по българските пазари и най-вече в столицата. Много хора се подиграват на двуцифрените цени за килограм, които превръщат любимия плод …

БГ звезди
Благо Джизъса: Потвърждавам, новината за жена ми е истина

кадри bTV: Благо Джизъса: Потвърждавам, новината за жена ми е истина Поне част от наградата от 150 000 лева за победителя в “Сървайвър” Благой Георгиев са отишли за нови зъбни протези. Джизъса демонстрира новата си усмивка в Шоуто на Николаос Цитиридис. Двамата с водещия отделиха специално внимание на новата лицева …

error: Content is protected !!