fbpx

Тошко Йорданов от „Има такъв народ“ към президента: Надяваме да не се повлияете от управляващите

Новини
4
реклама

кадър: Фейсбук/Румен Радев

Заместник-председателят на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов заяви на среща с президента Румен Радев, че трябва да се води диалог за парламентарните избори с най-широк кръг политически представители. Срещата е част от консултациите за вота с партиите извън Народното събрание. „Дори 1 000 човека да гласуват за дадена политическа формация, гражданите трябва да имат мнение”, заяви Йорданов, цитиран от news.bg. Той смята, че трябва да бъде посочено на коя дата ще се проведат изборите, като държавният глава трябвало да се съобрази с мнението на останалите политически партии.

„Отговорността е на президента и искрено се надяваме да не се повлияете, тъй като управляващите са шумни и кресливи, използват всякакво въздействие върху вас, и да вземете правилното решение“, заяви Йорданов.

реклама

Президентът Румен Радев от своя страна обясни, че консултациите за изборите с извънпарламентарните партии са важни не само за изпълнение на контитуционното право, но и защото изборите ще бъдат за първи път в условия на пандемия. „Това налага отговорност и усилия не само в институциите, но и от всички политически субекти, защото трябва да се гарантира и да се направи всичко необходимо за здравето на хората, правото на вот и доверие в изборния процес”, настоя Радев.

Страховете на хората не трябва да попречат на избирателната активност, настоя Филип Станев и допълни, че предстоящите избори поставят сянка на съмнение доколко те ще бъдат честни, след като бъдат направени от управляващата партия. Той е на мнение, че е доста странно българският парламент да спи с пистолет на глава си и кюлчета злато в шкафчето си.

 

реклама
loading...

АКО ТОА НИ СТАНЕ МИНИСТЕР НА ПРОСВЕТАТА И КУЛТУРАТА МАКЕ ШАНИ БЪДЕ РАЗКАТАНА ФАМИЛИЯТА!ТОА ЗНАЕ САМО ДА ВПИСВА КОЙ КОГО Е НА..АЛ КОЙ КАК ГО Е НАЕ.АЛ КОЙ С КОЯ СЕ ЕБ.АЛ И ТАК ТОЖЕ И ТАК ТОЖЕ………………НАЛИ ТОВА БЕШЕ ПРОГРАМАТА НА СЛАВЧО УЧИНДОЛЕЦА НАПИСАНА ОТ ТОА ИДРУГИТЕ ТАКА НАРЕЧЕНИ СЦЕНАРИСТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Вие се чувствате сигурно добре (удобно) в тази ситуация и затова не търсите решение?..предложете нещо , което ще направи живите хора щастливи..очаквам отговор!!

теб до сега ти ебаваха мамата,ама се притесняваш ,че и някой друг може да го направи,какъв дебил си ти бе ,ти си царя на дебилите

4 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Забраняват 8 вида пластмаса от 1 юли

реклама Кадър видео Нова ТВ В студиото на предаването „Социална мрежа“ по NOVA NEWS гостуват Елеонора Йосифова Сдружение „За Земята“ и Вера Маркова от първия магазин с нулев отпадък. Те говорят за това как да заменим пластмасата за ежедневна употреба. „Не е достатъчно само потребителите да намалят количеството пластмаса, но …

Новини
ЦИК: Гласуваме с ръкавици

реклама Снимка pixabay „Дата 4 април дава още една седмица на ЦИК, за да вземе съответните решения за подготовка на изборите“. Тя уточни, че голямото им притеснение е за гласуването на българите в чужбина, тъй като датата съвпада с Великден за католическия свят и припомни, че затова Общественият съвет към …

Новини
Министър Ангелов: След ваксината получих тахикардия заради камерите

реклама Кадър видео Нова ТВ „Нямам завишено кръвно. Аз съм човек, който в такава ситуация… знаете – емоцията е много силна, а и когато има толкова камери срещу мен винаги се получава тахикардия и оттам се получава артетриалното наблюдаване. Д-р Валериева пак ми измери кръвното и то е 110/70“заяви здравният …