fbpx

Тонове злоба се изля към Хепи Ванче във Фермата

БТВ

Кадри БТВ

Омразата към Хепи Ванче в новия й отбор нараства с всеки изминал ден. Загубата на Мирела се обърна срещу нея и не един или двама я обвиниха за това. Както знаем, тя отказа да е първи дуелист и въобще да се състезава и Калин се съобрази с нейното желание, което надигна гнева срещу нея още повече, особено и с несправянето й на ратайския бряг.

външна реклама

Камелия и Иван най-отявлено и директно й казват, че не е желана в отбора и изпращането й на арената е с цел да отпадне от играта.

Гласувам за Ваня за да оправдае недоверието от миналата седмица. Не смятам, че ратайството е нещо невъзможно и непосилно, защото както се справи перфектно Мажена и също Аксения, така и ти ще се справиш, не си нещо по-малко от тях. С тези думи Иван даде гласа си за Ваня. Давам ти шанс, като един истински победител да се върнеш по-силна.

След тези му думи Аксения се хвана за главата.

Тръпки ме побиха, все едно бях на нейното място. Въпреки, че Ванчето явно много ви дразни, знаете ли колко жестоки сте всъщност. Да изпратите един човек, който е съсипан от това ратайство и споделя през цялото време, че не се чувства добре, не иска дори на дуел да отиде, вие отново я пращате там. Ми дайте й малко време да си отдъхне бе хора. За мен това е жестоко, да бъде наказана, за да се промени. По-скоро трябва да й подадете ръка и да й покажете нещо добро. С жестокост няма как да промениш един човек.

Но въпреки всичко двата гласа на фермера Евгени наклониха везните и Хепи отново се озова на ратайския бряг.

Зрителите не останаха равнодушни към това отношение към човешко същество като цяло.

Вие нямате отбор, а ако аз бях ХЕПИ ВАНЧЕ нямаше да правя нищо и щях да си почивам цяла седмица за да събера сили за дуела.

МВР то си мисли че Ванчето е престъпник и трябва да бъде наказан без право на обжалване .Ченге просто или просто ченге

Иван Евгени и Камелия най злобните и отвратителни хора в отбора.Те съсипаха отбора.Как може да има толкова злобни хора ?Като се обединят двата отбора тези тримата ще усетят какво е да си ратай.

Аксения отново улучи Камелия в десетката. Гадината иска да отстрани силните без бой и цялото разделение в отбора е резултат от това.

външна реклама
Новини
Мария Илиева има рожден ден днес

Снимка инстаграм Днес една от най-обичаните български певици Мария Илиева празнува рожден ден. Талантливата изпълнителка започва да пее от почти 6-годишна възраст. Днес има зад гърба си завидна кариера, работи през годините с много известни български музиканти – Графа, Любо Киров, Криско и още други. Кариерата й стартира като вокал …

БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

error: Content is protected !!