Томислав Дончев за записите: Използван е гласът на премиера. Има подозрения кой е свършил цялата работа

реклама

„Някои така си представят правенето на политика – записи, снимки…”, това коментира Томислав Дончев в ефира на БТВ и каза, че е слушал само част от тях.

Той изрази мнение, колко е опасно да се прави политика с неполитически средства. „Все едно футболисти вместо да ритат топка – да се замерят с камъни.”, коментира Дончев.

„Безспорно е ползван гласът на премиера. От къде са взети реплики нека експертите се произнесат.“ По думите му има конкретни подозрения за това кой е „свършил цялата работа”. Но е важно да се наблегне на това „кой има интерес, кой е този поборник за справедливост и прозрачност”.

„Кой е, къде е. Току що го призовах”, обяви Дончев.

Според вицперемиера няма нужда от международна експертиза за анализ на тези записи, за каквато призова президентът Румен Радев. Защото имало поне една медия, която вече е правила такъв анализ.

„По-скоро ще покаже технологиите, по които се прави политика в България. Това е утвърден жанр”, повтори тезата си Дончев на въпрос дали тези записи няма да злепоставят България в Европа, ако се окажат истински.

Той смята, че по време на избори такъв тип компромати имат по-малък ефект. Подобни удари са най-ефективни 3-4 месеца преди избори, каза той.

реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Голямо отличие за Мутафчийски, стана Доктор хонорис кауза на Военноморското училище във Варна

реклама снимка: сп. „Контрафорс“ Началникът на Военномедицинската академия ген.-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски бе удостоен с поредно научно звание – „Доктор хонорис кауза“ на Висшето военноморско училище, предаде topnovini.bg. Удостояването му е по решение на Академичния съвет на Морската академия за приноса му в развитието на образованието и медицината у нас, …

Новини
Бабикян от Отровното трио: И да направим партия, и да не направим, все ще ни ругаят

реклама кадър: YouTube/ Darik Plus Правили сме различни неща досега, за да изразим нашето недоволство от действията на правителството, обяви в ефира на „Дарик“ един от членовете на „Отровното трио“ Арман Бабикян и разказва как са се сдобили с прозвището „Отровното трио“ – много преди тазгодишните протести. Той обяви, че юли са решили …

Новини
КЗП: Не сушете маските в микровълновата и не ги правете от памперс

реклама Снимка: Pexels Съвети за изискванията към маските и методите за тяхното изпитване и ползване, представи Комисията за защита на потребителите на своя сайт. Те са изготвени на базата на стандартизационния документ за предпазни покрития за лице за  обща употреба за населението Споразумение CWA 17553:2020 „Маски за лице за населението. Ръководство за минимални …