fbpx
Блиц Новини

Кадри: БТВ: Тя не очакваше: Бербатов отряза Натали Трифонова в ефир и посърна

Натали Трифонова е едно от най-красивите лица на телевизионния екран. Синоптичката е почти навсякъде в БТВ – от сутрешния блок, през обедни и вечерни емисии, а освен това е водеща на още две предавания.

В едно от тях – COOLt, интервю даде легендата на българския футбол Димитър Бербатов. Той и певецът Владимир Ампов-Графа си партнират в помощ на талантливи деца. Голмайсторът на Висшата лига има фондация, която навършва 15 години. Сега те правят съвместен концерт.

външна реклама

Репортерът, пратен от Натали Трифонова взе дълго интервю от бившия №9, на финала на което го попита нещо лично от синоптичката:

„Един последен въпрос от нашата водеща Натали Трифонова. Кога можем да те очакваме в студиото на COOLt?“

Тук Бербо избухна в смях и отговори по следния начин:

„Ами…, когато успея да намеря някакво време. Но в същия момент ето вие сте дошли при мен. Давам ви интервю. Това предполагам се брои като участие. Или?“

„Може и още, има накъде, така че те очакваме при нея в студиотно“, отговори му репортерът.

След края на видеото започнаха реклами и Трифонова така и не показа реакцията си, но със сигурност не й е харесал отговорът на бившия нападател на Манчестър Юнайтед.

Както е известно, Натали е известен футболен фен, като пристрастията й са свързани с ЦСКА – отборът, през който е минал и Бербатов.

Синоптичката често се включва и коментира по различни теми, свързани със зеления терен.

Иначе самият Бербо за пореден път призова децата да бягат от пороците на улицата.

„Наше задължение е да можем да покажем на децата кои са правилните примери с дела също.

Аз се опитвам с инициативите, които правя, с фондацията ми, с постиженията, които съм направил.

За да могат тези деца да избират правилния пример. И те ще си спестят грешките на растежа и на развитието, ако намерят още много рано в развитието си като деца какво искат да правят с живота си.

Намирайки го, те ще бъдат концентрирани да станат такива каквито искат да бъдат. Ако нямаш и си изгубен и се луташ какво да правиш с живота си, тогава вече се случват тези грешки – цигари, наркотици, райски газ и темподобни глупости, които само ви правят загубеняци.

Да го знаете от мен, казах го много пъти. Ако знаете какво искате да правите с живота от ранна възраст, амбицирайте се и се концентрирайте. Тогава го знам от собствен опит“, категоричен бе легендарният футболист.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!