fbpx
Блиц Новини

Димитър Рачков изглежда във вихъра си на сцената на Капките, но едва ли преживява раздялата толкова леко.

Сега стана ясно, че Анита го е зачеркнала от едно от най-важните места – от Инстаграма си.

Тя е изтрила всичките им общи снимки, но там има много такива с доста по-млади мъже.

Почти под всяка снимка има коментар от сорта на: „А къде е помориецът“, „Поздрави на Рачков“.

Рачков се пени всяка неделя срещу Асен Блатечки и Веселин Маринов и дори се бъзика с баш началника Маги Халваджиян, но всъщност му се налага „през сълзи дори да бъде весел до утре вечер в другия спектакъл“, както пее Васил Найденов в Клоунът.

Рачков запази хладнокръвие и каза, че раздялата с Анита Димитрова е минала съвсем приятелски.

Той е на 50 години, а тя скоро навърши 23.

Едва ли имаше много перспектива пред такава връзка с огромна възрастова разлика.

Все пак миналата година нещата изглеждаха добре.

В жълтите медии дори се спрягаше, че Анита може да е бременна и бургазлията може да стане баща за втори път.

Това обаче се оказа поредната партенка.

Анита също запази достойнство и заяви, че няма изневяра или скандал като причина за раздялата.

Излиза, че всичко е минало делово.

Факт е обаче, че и двамата изтриха общите си снимки от профилите си от Инстаграм, а както знаем това е знак за нещо повече.

Анита обаче остави снимки с доста по-млади мъже от Рачков, което едва ли му действа толкова приятно.

Дали тя е поискала раздялата не е ясно, но всички помним бурната и тежка раздяла на шоумена с Мария Игнатова, с която имаше над 7 години връзка.

Как ще продължи животът?

За младата Анита е ясно – животът е пред нея, стана известна покрай Рачков и светът е голям и възможности дебнат от всякъде.

Актьорът обаче сериозно трябва да се замисли дали иска да прекара живота си като ерген или ще се впусне в нова авантюра.

Към момента изглежда на върха, но в шоу бизнеса всичко е от ден до пладне. Всички видяхме какво стана с шоуто му „С Рачков всичко е възможно“.

При всички положения зрителите още го обичат и му пожелават да намери тих и спокоен пристан. Дано да е с жена, която наистина го уважава заради него самия, а не заради славата и богатството му.

 

Блиц Новини
Краси Дунев бесен: Гатьо искаше да ме контузи в „Игри на волята“

кадри Нова телевизия, YouTube/След игрите Българският медалист от олимпиада и шеф на федерацията по спортна гимнастика Красимир Дунев ще търси реванш в сборния звезден сезон на „Игри на волята“. От интервю за подкаста „След игрите“ стана ясно, че той почти сигурно ще се включи в отново в предаването, в което …

Блиц Новини
Бони смая с кючек и сарми шеф Манчев в Черешката на тортата

Кадри Нова ТВ: Бони смая с кючек и сарми шеф Манчев в Черешката на тортата Нови участници и нови епизоди превзеха ефира но Нова ТВ с „Черешката на тортата“. Видяхме кулинарните способности и гостоприемство на най-забавния доктор анестезиологът Мирослав Ненков, последван от дерматоложката Виктория Стефан, която отнесе доста критики за …

Блиц Новини
Кенан плаче за Теди

Кадри БТВ: Кенан плаче за Теди Първият „братоубийствен“ двубой остави отбора на Канатица без жени. Последната дама Теодора напусна, след като бе победена от Кенан буквално на крачка от финала. Красивата учителка загуби дуела и така останаха един срещу друг да се изправят Коко и Кенан. Сблъсъците бяха „унисекс“ – …

error: Content is protected !!