fbpx
Блиц Новини

кадър bTV: Тежък удар в „Стани богат“

Тежък удар се чу от местата за зрителите в студиото на “Стани богат” по време на предаването с сряда.

Той определено дойде от нещо, което падна и привлече вниманието и на водещия Михаил Билалов. Актьорът се стресна не на шега:

външна реклама

“Някой припадна! Добре ли сте?”, извика той и се извъртя към сектора със зрителите, откъдето се чу шума. От същата посока обаче дойдоха по-скоро сърдити гласове, на хора, които обясниха какво точно е станало. Разбра се само, че звукът не идва от нечий припадък, а от друго, като така и не стана ясно от какво.

Иначе в предаването беше изпълнено с много интересни обрати. Първата участничка Цветелина Караганева се провали на доста лесен въпрос за астрономия, който се знае и от не чак толкова добрите ученици.

Тя много се засрами, че не позна коя планета има най-голяма гравитация. Преди това Билалов пък се пошегува малко рисково, като се опита да обясни понятието гравитация “като за жени”. Участничката даде неправилен отговор, като реши да рискува, при положение, че имаше два неизползвани жокера.

След това на Стола на богатството седна Димитър Захариев, който веднага привлече вниманието на публиката с думите, че колкото и пари да спечели, ще ги даде на бъдещата си съпруга. Причината е, че според него тя ще инвестира по-добре сумата, докато той просто би я изхарчил.

“Тук има много кандидатки за 100 бона”, заяви Мишо Билалов, но след това стана ясно, че жената на играча е вече определена и живеят заедно, но още не са сключили брак.

Захариев се представи много добре и стигна до 3000 лева.

На въпрос за “Междузвездни войни” той е обади на приятел, който изобщо не му помогна, а само каза “Да”.

Въпреки това участникът стигна сам до правилния отговор. Рискът обаче не му помогна при следващия въпрос, при който той чистосърдечно си призна, че не знае верният отговор.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!