fbpx

Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж

Блиц Новини

кадри bTV: Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж

„Развод или болест – ако стоим и се питаме „защо аз, защо на мен ми се случва“, никога няма да намерим отговор“, това прозрение направи Теодора след отпадането от „Фермата“.

В „Преди обед“ по bTV тя говори много откровено за всичко, което е преживяла в стопанството и за лекуването на сърдечната си рана.

Разведената учителка, която събра много съчувствие за житейската драма с бившия си мъж, обясни специално отношенията си с двама от участниците в предаването – Кенан и Жоро, известен и като Георги Г.

„В началото и двамата с Кенан не осъзнавахме, че това между нас е приятелство“, каза Теодора Тръндева.

Тя признава, че е виждала в него черти от бившия си мъж, което я е дразнело много.

„Виждах образа на един вечно недоволен мъж.

Ние се водим от травмите си и когато се държеше така, натискаше всичките ми бутони“, обясни Теди за Кенан.

За Жоро тя каза, че за нея той е човек-душа. „Аз съм такъв човек“, призна тя и така обясни близостта между двамата, която породи много спекулативни коментари са евентуална романтична връзка.

Теодора каза също, че участието във „Фермата“ и е помогнало много да промени отношението и към себе си, и към трудностите, които я заобикалят.

Тя подчерта, че в началото я е било страх от дуелите, а накрая ги е заобичала.

„Когато човек рискува, тогава расте“, заяви учителката.

Теди беше искрена, че все още не е стигнала до момента, в който да е готова за нова любовна връзка.

Със сигурност обаче е надживяла травмата от развода, като призна, че сега вижда и своите грешки във връзката с бившия си мъж.

„Любовта разболява. По-скоро любовта към една илюзия“, каза философски бившата вече фермерка. Теодора обобщи, че вече изпитва любов към себе си, а това ключа към щастието с някой друг.

БТВ
Най-хазартният играч впечатли в „Стани богат“

Кадри: БТВ Тази вечер зрителите видяха най-хазартния играч в „Стани богат“. Става дума за Димитър Солаков, който показа страхотни знания и завидно спокойствие. Той се занимава с фотография и видеа, участва и в ултрамаратони с пресечено бягане. Живее във Вонеща вода, където е роден и Филип Тотю, а мустакът на …

БГ звезди
Велико Търново на бунт срещу „Дяволското гърло“2: Никой местен няма да направи това!

кадри Нова телевизия Премиерата на продължението сериала „Дяволското гърло“, наречено „Есента на демона“, предизвика огромен интерес. Много от зрителите са във възторг от първия епизод, който събира отново героите на Теодора Духовникова и Владо Карамазов, но този път не в Смолян, а във Велико Търново. Паралелно с това се появиха …

Блиц Новини
Диско Дарко и Етно Гала са модерните Пижо и Пенда

кадри Нова телевизия Едно от нещата, които правят Гала една от най-големите звезди на българската телевизия, е талантът за избор на визия според случая.  На 1 март водещата на „На кафе“ даде пореден пример как се прави това. Гала се появи в студиото с ансамбъл, който е модерната версия на …

error: Content is protected !!