fbpx
Блиц Новини

Стопкадри БТВ

Мария Василева бе първият играч в „Стани Богат“ за тази седмица и определено се постара да остане в историята на шоуто, след като използва първия си жокер още на въпрос за 500 лева.

След като Ники Кънчев я попита „Кой е герой от романа „Под игото“ на Иван Вазов“?, с опции Андрешко, Душко Добродушков, Моканина и Мунчо, търговецът в IT компания призна, че не знае отговора и това нейно невежество изобщо не се хареса на зрителите.

Иначе Мария определи романа като класика и призна, че е бил върху нощното й шкафче, но и така не успяла да го прочете, въпреки че много искала, защото като малка заминала да учи във Франция.

Дамата извика от публиката от помощ своя приятел Владимир, който, без да се замисли, й помогна да маркира правилно „кроткия идиот Мунчо“.

Въпросът за 1000 лева бе: „Коя от реките преминава през най-големия град в Нидерландия“?, при възможности Рейн, Амстел, Шелда и Маас. Тук Мария, която знае 4 езика, направи асоциация между Амстел и най-големия град в страната Амстердам, и се оказа права.

Тя се справи и с въпроса за 1500 лева – „С кой музикален инструмент споделя названието си чашата за шампанско?“ -Цигулка, Флейта, Тромпет, Виола, като вярно посочи Флейта.

Последва въпрос за 2000 лева: „Най-високият връх на коя българска планина е Богдан“?, с опции Средна гора, Странджа, Беласица и Руй.

Мария се обади на братовчед си Любомир Йорданов, но ловецът остана безмълвен, което даде повод на участничката да възкликне: „Поне пред родата няма да бера сама срама, че не знам“. Така Мария бе принудена да употреби третия си джокер, както няколко пъти се изрази, и след като компютърът остави Средна гора и Руй, позна, че първата възможност, която бе й нейното предположение, е вярната.

Ники Кънчев пък се пошегува, че върхът е кръстен на певеца Богдан Томов, който първи го е изкачил.

Мария заключи сумата от 3000 лева, но този въпрос се оказа и последния за нея: „Къде Мерилин Монро пее като поздрав за рождения ден на президента Кенеди?“ – Моравата на Белия дом, Овалният кабинет, Медисън скуеър гардън и Метрополитън опера.
Момичето от Дряново се ориентира към операта, но прецени, че няма смисъл да рискува и е по-добре да си тръгне с 2000 лева, отколкото с 500. Тя прекрати участието си и вече извън играта посочи Метрополитън, но верният отговор се оказа Медисън скуеър гардън.

Като цяло нейната изява раздели зрителите на две, съдейки по коментарите им в страницата във Фейсбук на телевизионното шоу по бТВ.

Едни от потребителите бяха разочаровни от Мария заради ниската й обща култура при въпроса за „Под игото“, но други пък застанаха на нейна страна.

Ето и част от коментарите:

„Много хубаво момиче, ама голямо невежество. Направо резил“.

„Срам, хиляда езици, „Под игото“ не знае. За Мунчо жокер иска“.

„Това е естествено красива жена. Няма джуки, скули, носове. Справи се на сравнително добро ниво“.

„Хайде, хайде, хубаво момиче и възпитано. От дивана много лесно. Тя пък знае нещо друго, което ние не знаем“..

„Ех, ако Билалов беше водещ, щеше да вземе минимум 10 бона“.

„Ники Кънчев открито й се подиграва – „Връх Богдан е кръстен на Богдан Томов, който пръв го е изкачил“.

„Според Ники Кънчев връх Ботев е срещу Дряново“.

„Това беше трудно за гледане“.

БТВ
Студент стигна до въпрос за голяма сума в „Стани богат“

Кадри: БТВ Силна игра в „Стани богат“ направи студентът по право Живодар Костов от Стара Загора. Неговото участие стартира още в снощния епизод, когато отговори на първите седем въпроса. Тогава обаче „изгърмя“ два от жокерите си само на един въпрос. Поради тази причина днес заключи 2000 лева като втора сигурна …

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

error: Content is protected !!