fbpx
БГ звезди

кадър bTV

В България човек трябва да бъде пребит, убит и тогава се задейства държавната машина и органите на реда, това заяви в „Преди обед“ по bTV певицата Таня Боева. След пет години страдание, тормоз и борба за психическо, емоционално и физическо оцеляване, тя пак се завръща към музиката.

„Бях заплашвана от доста внушителни фигури от криминалния контингент ежедневно. За съжаление, сина ми също. Това се случваше в реални срещи, бях следена постоянно. Това се случва и в днешно време, доста по рядко, но напомнят за себе си тези хора“, разказа Таня Боева в интервю с Деси Стоянова. Тя призна, че заплахите са били от това, че тя и детето ѝ ще бъдат пребити, до драстичната закана да им отрежат главите. „Сутрешен блок е, искам да е по-ведро“, каза певицата, изживяла последните пет години в ужас.

външна реклама

„Вече не се страхувам толкова. Като живееш така пет години, претръпваш. Казвам си „каквото има да става, да става“, но повече няма да мълча“, заяви Боева. Тя обаче все пак не назова в интервюто името на хората, които стоят според нея зад тормоза. Певицата само направи препратки към своите сигнали към полицията и прокуратурата. Те са насочени към бившия ѝ съпруг Михаил Бургуджиев, с когото се развежда през 2017-а и неговия баща, който е бизнесмен, собственик на голяма компания.

„Не разбирам мъжете, които по този начин нападат една жена, една майка, без значение дали тя е Таня Боева, дали е публична личност или не“, заяви изпълнителката. Тя подчерта обаче, че ако това се случва с нея, с цялата ѝ известност и контакти, само може да предполага, какъв е ужасът за жените, които нямат нейната известност.

Боева призна, че една от опорите ѝ е 14-годишния ѝ син Росен, на когото се наложило твърде бързо да порасне в последните години на тормоз. Тя го възпитава да е „мъжкар“, но в добрия смисъл на думата, което според певицата значи да е „нежен, галантен и добър с жените“.

Таня Боева освен това разсея фалшивата новина, че е получила награда за изключителни заслуги от Министерството на културата. „Никой не ми се е обадил, научих, че имало нещо такова от медиите“, каза с усмивка изпълнителката, чиято кариера започва със спечелването на „Златния Орфей“. Тя призна, че знае за свои колеги, спечелили най-големия приз на българската естрада, които са получили министерската премия, но тя не е от тях. „Ако има такава награда – чакам си я“, каза с усмивка певицата.

външна реклама
Новини
Мария Илиева има рожден ден днес

Снимка инстаграм Днес една от най-обичаните български певици Мария Илиева празнува рожден ден. Талантливата изпълнителка започва да пее от почти 6-годишна възраст. Днес има зад гърба си завидна кариера, работи през годините с много известни български музиканти – Графа, Любо Киров, Криско и още други. Кариерата й стартира като вокал …

БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

error: Content is protected !!