fbpx

Танцьорката Мони: Евгени не е мъж

Блиц Новини

Кадри БТВ

Нашествие на отпаднали дами в студиото при Натали Трифонова. Две от тях са Мони и Мария. И двете след излизането си заявиха, че не любовта е била водеща за влизането им в романтичното риалити „Ергенът“.

По-приятно е сега, когато съм със семейството и приятелите си, каза Мони. Родителите ми се гордеят, с това което показах от себе си вътре. Мога да кажа, че само спечелих от това участие.

Не съжалявам, че с Евгени не си допаднахме, видях че не сме един за друг. Той е готин, но не усетих физическо привличане, а без това любов няма. Той е още момче и му трябва силна жена да го направи мъж.

Разказа още, че много не се интересувала кой точно ще бъде избран за ергена и се записала дори преди да го види. Каза за него, че е забавен и свестен, но не е неин тип. За останалите участнички сподели, че само Елена вижда като жена, подходяща за него. Дори се учуди Габи и Елисавета, пък и Джиа защо въобще са там. Според нея Елена е истински влюбена в него и само тя би могла да направи от момчето мъж.

Тя е силна, интелигентна и ерудирана, а личи че има чувства към него.

Най-трудно ми беше, че бях далеч от семейството, приятелите и работата си, но предаването ми помогна, даде ми тласък при ангажиментите, завърши танцьорката Мони.

Мария пък сподели, че това не е било приключение за нея.

Заминаването ми бе предшествано с трагедия. Вместо да си приготвям багажа, бягах по болници. Откриха рак на кучето ми и трябваше да се вземат спешни мерки. Затова и докато бях там, мислите ми бяха навън. Харесвам всички участнички, мисля че Елена и Боряна са подходящи за него.

И двете споделиха, че някои от дамите са влезли просто за забавление, без да имат намерение да се сближават с Евгени.

външна реклама


Блиц Новини
Билалов напълно изтрещя в ефира на Би Ти Ви

кадри bTV: Билалов напълно изтрещя в ефира на Би Ти Ви Много приятелска атмосфера се получи между водещия на “Стани богат” Михаил Билалов и един от участниците – гъбаря Николай Танев. “Можем ли да минем на ти?”, предложи самият играч още в началото на участието си, а Билалов прие на …

БГ звезди
Самурай изкара акъла на Иван Христов и му отсече краставицата

кадри Инстаграм/Иван и Андрей Играта с остри предмети е много опасна, а шоу със самурайски меч може да се изпълнява само от изключително трениран професионалист. И все пак, дори и майстор да развърти меч около главата ти, пак си е доста страшничко. Иван Христов от дуета водещи и продуценти Иван …

Блиц Новини
Сашо Кадиев си каза в прав текст, че не му пука какво мислят зрителите

Кадри: БТВ Сашо Кадиев в прав текст си каза, че не му пука какво мислят хората за него. Популярният водещ на предаването „Преди обед“ Александър Кадиев призна, че по никакъв начин не се влияе от хорското мнение. Той е сред най-обсъжданите личности у нас като коментарите са в двата полюса. …

error: Content is protected !!