fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Такова чудо не бяхме виждали: Играч побърка Билалов с говора си

Петко Кънев показа невероятна способност да говори наобратно в Стани богат.

външна реклама

Всеки участник в “Стани богат” си има свой стил на игра и на начин на отговаряне.

Не всеки обаче се нрави на водещия Михаил Билалов.

В предаването в петък той не се сдържа и още в началото скастри компютърната аниматорка Емилия Георгиева, че му отговаря едносрично, само с “да” и “не”.

“Надявам се да не ми отговаряш така и по време на играта”, коментира водещият.

Симпатичната участничка обаче не се засегна от това и започна да разсъждава на глас преди да даде отговора си.

Тогава обаче си пролича друга особеност на нейната реч – големи паузи и протяжно произношение на много от думите.

Като истински актьор, Мишо Билалов веднага се хвърли да имитира начина, по който говори аниматорката. Това би засегнало някоя по-чувствителна жена, но участничката не се засегна, а по-скоро се развесели от импровизацията на водещия.

Участничката игра относително силно и се стремеше да пази жокерите си за по-сложните въпроси.

Тя обаче не се справи с въпрос за игри на карти, за който поиска помощ от собствения си брат, който обаче я подведе. В крайна сметка Билалов се раздели със симпатията с участничката с бавния говор, макар и тя да спечели само 500 лева.

Следващият участник обаче тотално изуми водещия със своя съвсем различна особеност на речта.

Петко Кънев, който по професия е специалист по видеостени и дисплеи и работи за голяма азиатска корпорация, показа невероятната си способност за говори на обратно.

Билалов го накара да каже, че играта му започва сега и получи за секунди съвсем точен отговор наобратно.

Играчът ще продължи пътя си към възможно най-високата сума в “Стани богат” в следващото издание на играта след уикенда. Той остави добри впечатления у публиката, като не рискува да се изложи на въпрос за българската история, а стигна до отговора с помощта на зрителите в студиото.

външна реклама
Блиц Новини
Кадри от дрон над София: България не помни такава опашка под дъжда

кадри Фейсбук/Георги Господинов, Манол Пейков: България не помни такава опашка: Извикаха полиция Докато по върховете на родната политика и в прокуратурата на България се разиграват грозни и обидни сцени, в сърцето на столицата ни се случва нещо невиждано и изключително красиво. Дни наред хора извиват огромни опашки на Панаира на …

Блиц Новини
Навръх 1 юни Децата при Мира и Виктор го казаха най-добре: България не заслужава това!

кадри Нова телевизия: Навръх 1 юни Децата при Мира и Виктор го казаха най-добре: България не заслужава това! В Деня на детето българските депутати решиха да се държат като инфантилни хулигани и почти успяха да провалят един от най-хубавите дни в годината. Физическите и словесни сблъсъци в парламента възмути всички, …

Блиц Новини
Почна със 150 лева заплатка, а днес е на върха в България, майка й обясни как

Стопкадри Нова Тв: Почна със 150 лева заплатка, а днес е на върха в България, майка й обясни как Луиза Григорова е любимка на много българи. Това е разбираемо, тъй като все пак е красива и известна актриса. Нейната майка обаче също се е реализирала в живота. Близо 30 години …

error: Content is protected !!