fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Такова чудо не бяхме виждали: Играч побърка Билалов с говора си

Петко Кънев показа невероятна способност да говори наобратно в Стани богат.

Всеки участник в “Стани богат” си има свой стил на игра и на начин на отговаряне.

Не всеки обаче се нрави на водещия Михаил Билалов.

В предаването в петък той не се сдържа и още в началото скастри компютърната аниматорка Емилия Георгиева, че му отговаря едносрично, само с “да” и “не”.

“Надявам се да не ми отговаряш така и по време на играта”, коментира водещият.

Симпатичната участничка обаче не се засегна от това и започна да разсъждава на глас преди да даде отговора си.

Тогава обаче си пролича друга особеност на нейната реч – големи паузи и протяжно произношение на много от думите.

Като истински актьор, Мишо Билалов веднага се хвърли да имитира начина, по който говори аниматорката. Това би засегнало някоя по-чувствителна жена, но участничката не се засегна, а по-скоро се развесели от импровизацията на водещия.

Участничката игра относително силно и се стремеше да пази жокерите си за по-сложните въпроси.

Тя обаче не се справи с въпрос за игри на карти, за който поиска помощ от собствения си брат, който обаче я подведе. В крайна сметка Билалов се раздели със симпатията с участничката с бавния говор, макар и тя да спечели само 500 лева.

Следващият участник обаче тотално изуми водещия със своя съвсем различна особеност на речта.

Петко Кънев, който по професия е специалист по видеостени и дисплеи и работи за голяма азиатска корпорация, показа невероятната си способност за говори на обратно.

Билалов го накара да каже, че играта му започва сега и получи за секунди съвсем точен отговор наобратно.

Играчът ще продължи пътя си към възможно най-високата сума в “Стани богат” в следващото издание на играта след уикенда. Той остави добри впечатления у публиката, като не рискува да се изложи на въпрос за българската история, а стигна до отговора с помощта на зрителите в студиото.

Блиц Новини
Бивша актриса направи страхотна игра в „Стани богат“, но приятел я спря за огромна сума

Кадри: БТВ Много силна игра в „Стани богат“ направи Веселина Вранчев. Тя е завършила театрално изкуство и драма, а в момента работи като маркетинг мениджър в световна марка за спортни облекла. Живее във Великобритания със съпруга си Петър, който й бе жокер от публиката в студиото. Усмихнатата дама се затрудни …

Блиц Новини
Цънцарова се отчая от глупостите на Пепи Бакърджиев на Никулден

кадри bTV: Цънцарова се отчая от глупостите на Пепи Бакърджиев на Никулден Куп глупости изсипаха рано сутрин на Никулден в ефира водещите на bTV. Крак повлече полузаспалия Пепи Бакърджиев, който мислеше за празника, но и за колегата си Димитър Тасев, когото трябваше да включат на живо от САЩ. Спортният журналист …

Блиц Новини
Статуетката на „Мастършеф“ мина през чаршафите на Лора, преди да я връчат на Марианна

кадри bTV, Инстаграм/Лора Асенова Сезонът на „Мастършеф“ може да е свършил, но страстите около него не стихват. И е много вероятно да се разгорещят още повече заради скандална снимка в Инстаграм на най-обсъжданата участничка – Лора. Миската, която директно призна, че е имала флирт със съдията в предаването шеф Кустев, …

error: Content is protected !!