fbpx

Свършена е! Камелия реши съдбата на Веселка във Фермата

Блиц Новини

Кадри БТВ

След поредната победа на арената на селскостопанското риалити „Фермата“, Камелия се вижда вече на финал. Тя дори започна да изпълнява плана си, как по-успешно да се добере до последните битки за голямата награда. Снощи пред съфермерите си започна да се оплаква колко се чувства зле, изморена и изтощена, с цел да предизвика женски дуел и ако може да отстрани Веселка на този етап, защото в нейно лице вижда най-голямата конкуренция от зрителския вот.

Доколко обаче планът й ще влезе в действие не е ясно, тъй като старите герои мислят за мъжки дуел тази седмица.

За да мога да стигна до финал, трябва да елиминирам две жени. Най-голямата ми цел е Веселка, за мен тя е жената, която ако стигне до края ще спечели на сто процента. Стратегията ми е да я отстраня сега.

Тя много добре се ориентира в мнението на зрителите навън точно заради това, което показа от себе си и не е убедена, че я харесват и ще гласуват за нея и е права. По коментарите, които се изсипват след нейните изяви се вижда, че не се радва на всенародната любов.

Целта и е да изгони Веселка, защото всички на финала ще гласуват за ВЕСЕЛКА!

Камелия ще си остане с мечтите да отстрани Веселка! Прочетох тук, че е финалистка, но точно там ще разбере колко не е харесвана от зрителите и хич няма да й е весело. Има нужда от един такъв звучен шамар, защото е супер нагла!

Камелия иска да отстрани Веси от пътя си на финала, но не знае, че дори и сама да си е , пак няма да спечели вот. От жените Веси е най-достойна да спечели, а от мъжете Яни или Влад.

външна реклама


БТВ
Уличи се сама: Извършена е кражба в „Сървайвър“

кадри bTV, Инстаграм/Ермина Боянова: Извършена е кражба в „Сървайвър“, извършителката сама се издаде Участниците в отминалия сезон на “Сървайвър” изглежда още не могат да се отърсят от емоциите в предаването. Поне това пролича от интервюто на двама от тях – Татяна и Едис с Диана Любенова по bTV. Певицата, която …

Блиц Новини
Натали Трифонова грейна, Братя Аргирови й намериха мъж

кадри bTV: Натали Трифонова грейна, Братя Аргирови й намериха мъж Братя Аргирови спретнаха на Натали Трифонова в ефир нещо необичайно, което на български език си има точното название – сгледа. Двамата естрадни ветерани доведоха в студиото красивия млад главен диригент на Русенската опера Димитър Косев. Поводът беше предстоящ техен концерт …

Блиц Новини
Изтече лично видео с Валерия: Евгени потъна от срам

Кадри: Фейсбук: Изтече лично видео с Валерия: Евгени потъна от срам Грозна сцена е запечатана по време на партито за рождения ден на Валерия от „Ергенът“. При поднасянето на тортата си Евгени Генчев се доближава до нея, но тя му казва нещо, което се чува като „Махни се“. Той обаче …

error: Content is protected !!