fbpx

Свършена е! Камелия реши съдбата на Веселка във Фермата

Блиц Новини

Кадри БТВ

След поредната победа на арената на селскостопанското риалити „Фермата“, Камелия се вижда вече на финал. Тя дори започна да изпълнява плана си, как по-успешно да се добере до последните битки за голямата награда. Снощи пред съфермерите си започна да се оплаква колко се чувства зле, изморена и изтощена, с цел да предизвика женски дуел и ако може да отстрани Веселка на този етап, защото в нейно лице вижда най-голямата конкуренция от зрителския вот.

Доколко обаче планът й ще влезе в действие не е ясно, тъй като старите герои мислят за мъжки дуел тази седмица.

За да мога да стигна до финал, трябва да елиминирам две жени. Най-голямата ми цел е Веселка, за мен тя е жената, която ако стигне до края ще спечели на сто процента. Стратегията ми е да я отстраня сега.

Тя много добре се ориентира в мнението на зрителите навън точно заради това, което показа от себе си и не е убедена, че я харесват и ще гласуват за нея и е права. По коментарите, които се изсипват след нейните изяви се вижда, че не се радва на всенародната любов.

Целта и е да изгони Веселка, защото всички на финала ще гласуват за ВЕСЕЛКА!

Камелия ще си остане с мечтите да отстрани Веселка! Прочетох тук, че е финалистка, но точно там ще разбере колко не е харесвана от зрителите и хич няма да й е весело. Има нужда от един такъв звучен шамар, защото е супер нагла!

Камелия иска да отстрани Веси от пътя си на финала, но не знае, че дори и сама да си е , пак няма да спечели вот. От жените Веси е най-достойна да спечели, а от мъжете Яни или Влад.

Блиц Новини
Цените на имотите растат, но не и качеството

Кадри БТВ Вече няколко години се забелязва бум на цените на имотите в повечето градове, най-вече София и Варна, а след тях са Бургас и Пловдив. Това, което младите предприемачи имат сега като бонус е онлайн присъствието. Социалните мрежи са евтин маркетинг, който може да се използва. Това и непрекъснатите …

Блиц Новини
Момче предложи брак на любимата си с помощта на Миро

Кадри видео ФБ Миро (Official) Млади влюбени си казаха „да“ на концерта на Миро на Античния театър в Пловдив. Романтичният Калоян е избрал точно този момент, за да зададе най-важния въпрос на приятелката си, а именно „Ще се омъжиш ли за мен?“. По време на изпълнението на песен „Гълъбо“ Миро …

Блиц Новини
Предупреждение за опасна жега днес

Кадри Нова ТВ За необичайно горещо време предупредиха синоптиците за днес. Те посъветваха да се избягва стоенето на слънце особено в следобедните часове, когато то е най-силно. Жълт код за опасни горещини в 14 области на страната издаде Националният институт по метеорология и хидрология за сряда. Той е в сила …

error: Content is protected !!