fbpx

Свършена е! Камелия реши съдбата на Веселка във Фермата

БТВ

Кадри БТВ

След поредната победа на арената на селскостопанското риалити „Фермата“, Камелия се вижда вече на финал. Тя дори започна да изпълнява плана си, как по-успешно да се добере до последните битки за голямата награда. Снощи пред съфермерите си започна да се оплаква колко се чувства зле, изморена и изтощена, с цел да предизвика женски дуел и ако може да отстрани Веселка на този етап, защото в нейно лице вижда най-голямата конкуренция от зрителския вот.

Доколко обаче планът й ще влезе в действие не е ясно, тъй като старите герои мислят за мъжки дуел тази седмица.

външна реклама

За да мога да стигна до финал, трябва да елиминирам две жени. Най-голямата ми цел е Веселка, за мен тя е жената, която ако стигне до края ще спечели на сто процента. Стратегията ми е да я отстраня сега.

Тя много добре се ориентира в мнението на зрителите навън точно заради това, което показа от себе си и не е убедена, че я харесват и ще гласуват за нея и е права. По коментарите, които се изсипват след нейните изяви се вижда, че не се радва на всенародната любов.

Целта и е да изгони Веселка, защото всички на финала ще гласуват за ВЕСЕЛКА!

Камелия ще си остане с мечтите да отстрани Веселка! Прочетох тук, че е финалистка, но точно там ще разбере колко не е харесвана от зрителите и хич няма да й е весело. Има нужда от един такъв звучен шамар, защото е супер нагла!

Камелия иска да отстрани Веси от пътя си на финала, но не знае, че дори и сама да си е , пак няма да спечели вот. От жените Веси е най-достойна да спечели, а от мъжете Яни или Влад.

външна реклама
БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

Незабавни статии
Сашко заплете нова мистерия

Снимка профил ФБ Бащата на Сашко Александър Цветанов публикува последната творба на детето, която предизвика възхищение у всички. Красивата рисунка показва, че се справя наистина добре и е талантлив малък художник. Още от момента в който се почувства по-добре в болницата грабна боичките. Може би това занимание му доставя удоволствие …

error: Content is protected !!