fbpx

Свалячът Жоро с ново завоевание във Фермата

Блиц Новини

Кадри БТВ

Приключиха два риалити формата, остава да видим и кой ще победи в селскостопанския „Фермата“ на 8 декември. В „Игри на волята“ голямата награда грабна Иван Рълев като надви конкурентите си Момчил и Мартин. Най-добър хоби готвач пък стана варненката Марианна Александрова, която се пребори със сериозна конкуренция, грабна титлата „Мастър шеф“ и голямата награда от 100 000 лв., която бе на косъм да й се изплъзне заради жестоката конкуренция от страна на Осман.

Синът на футболния треньор Тони Велков е фаворит в спечелването на „Фермата“. Бившият футболист Костадин Велков е сочен за победител и сигурен финалист в шоуто на Иван и Андрей. Общо шестима стигат до последния етап на „Фермата“. За трите месеца в стопанството Коко показа на цяла България, че няма невъзможни неща, с което събра куп положителни оценки от феновете на формата.

Но не само той прави впечатление сред участниците в стопанството. Земеделецът Жоро се очерта като един Дон Жуан и опита да свали няколко дами за краткия си престой вътре.

Започна с тези от отбор „Елбетица“ и се прехвърли към Теодора от противниците. Много романтика показа той, но никоя не му се върза и не отвърна на чувствата му.

Последно „завоевание“ се оказа Присияна, която от добри чувства го подкрепи, но той отново грешно разчете посланията.
Наставникът на Фермата Венци Узунов събра всички останали в играта за прощален обяд с бургери, които той приготви и се поинтересува от трепетите на Жоро.
„Въпросът към Жоро ще е друг. Много жени минаха през ръцете ти в тази Ферма. Или да кажа „няколко“. И през оградата, и на твоя територия. Къде останаха твоят мозък и твоето сърце?“ – попита го той, с което развесели всички.

Жоро се оказа отново влюбен и сподели, че ще опита да скъси дистанция с Присияна след края на шоуто. Явно всички преди нея не са оставили следа в сърцето на мачото.

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор. Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси …

Блиц Новини
Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо. „Я меморандуми, я арести…“, това коментира …

error: Content is protected !!