fbpx
Блиц Новини

Кадри: БТВ

Необичайна ситуация се случи тази вечер в предаването за знания „Стани богат“. На стола срещу водещия бе основателят на онлайн библиотека с истински хартиени книги Атанас Йорчиев.

Малко след като мина четвъртия въпрос в студиото се чу силен тътен. След няколко секунди Михаил Билалов погледна нагоре недоумяващо. „Какво падна отгоре?“, учуди се той, след което каза: „С някой тракийски цар отгоре да не ни…“, правейки аналогия с питането за 400 лева, което бе в близост до кой град се намира долината на тракийските царе.

След това играта продължи, а участникът мина и през следващия въпрос за първа сигурна сума, за да започнат по-сложните питания.

Атанас не се затрудни с това каква е валутата в Дания, залагайки на крона, като останалите три опции бяха марка, евро и лира.

Седмият въпрос бе „С кой псевдоним е познат популярният британски музикант, чието истинско име е Гордън Съмнър?“ – Стинг, Джордж Майкъл, Елтън Джон или Ринго Стар. Йорчиев се затрудни тук и поиска жокер „Помощ от публиката“, 56 процента от която посочи Стинг. Той се довери, заложи на този отговор и той се оказа верен.

Последва питане за 2000 лева: „Какъв необичаен цвят са екипите на футболния клуб Палермо?“ – електриково зелен, тъмно лилав, екрю или розов? Атанас без никакво колебание маркира отговор D – розов, и това бе вярно.

Деветият въпрос бе за това кой обитател на Австралия е определян като най-усмихнатото и най-щастливо животно в света? Онлайн библиотекарят трябваше да избира между ему, ехидна, куока и тасманийски дявол. Той поиска жокер „50:50“, а компютърът остави втория и третия вариант. Атанас се насочи към ехидната, но остана разочарован, тъй като верният отговор се оказа куока. Така Йорчиев си тръгна само със сумата от 500 лева от предаването за знания. Билалов го посъветва да излезе от студиото и да потърси в телефона си куока, която ще го накара да се залее от смях.

Преди него пък 2000 лева спечели Цветана Вълканова, която започна участието си снощи. След като отговори на първите осем въпроса, а сумата от последния заключи като втора сигурна, тя трябваше да отговаря на питане за 3 бона. „Как Менделеев достига до идеята за Периодичната таблица според популярната легенда?“, я попита Михаил Билалов, а възможностите бяха: „Насън“, „На разходка в гората“, „Във ваната“ и „Под ябълково дърво“.

Вълканова веднага се насочи към последния вариант, но водещият я разочарова, че той се отнася за Нютон, а Менделеев е стигнал до идеята насън.

външна реклама


Блиц Новини
Билалов напълно изтрещя в ефира на Би Ти Ви

кадри bTV: Билалов напълно изтрещя в ефира на Би Ти Ви Много приятелска атмосфера се получи между водещия на “Стани богат” Михаил Билалов и един от участниците – гъбаря Николай Танев. “Можем ли да минем на ти?”, предложи самият играч още в началото на участието си, а Билалов прие на …

БГ звезди
Самурай изкара акъла на Иван Христов и му отсече краставицата

кадри Инстаграм/Иван и Андрей Играта с остри предмети е много опасна, а шоу със самурайски меч може да се изпълнява само от изключително трениран професионалист. И все пак, дори и майстор да развърти меч около главата ти, пак си е доста страшничко. Иван Христов от дуета водещи и продуценти Иван …

Блиц Новини
Сашо Кадиев си каза в прав текст, че не му пука какво мислят зрителите

Кадри: БТВ Сашо Кадиев в прав текст си каза, че не му пука какво мислят хората за него. Популярният водещ на предаването „Преди обед“ Александър Кадиев призна, че по никакъв начин не се влияе от хорското мнение. Той е сред най-обсъжданите личности у нас като коментарите са в двата полюса. …

error: Content is protected !!