fbpx
Блиц Новини

Кадри: БТВ

Необичайна ситуация се случи тази вечер в предаването за знания „Стани богат“. На стола срещу водещия бе основателят на онлайн библиотека с истински хартиени книги Атанас Йорчиев.

Малко след като мина четвъртия въпрос в студиото се чу силен тътен. След няколко секунди Михаил Билалов погледна нагоре недоумяващо. „Какво падна отгоре?“, учуди се той, след което каза: „С някой тракийски цар отгоре да не ни…“, правейки аналогия с питането за 400 лева, което бе в близост до кой град се намира долината на тракийските царе.

След това играта продължи, а участникът мина и през следващия въпрос за първа сигурна сума, за да започнат по-сложните питания.

Атанас не се затрудни с това каква е валутата в Дания, залагайки на крона, като останалите три опции бяха марка, евро и лира.

Седмият въпрос бе „С кой псевдоним е познат популярният британски музикант, чието истинско име е Гордън Съмнър?“ – Стинг, Джордж Майкъл, Елтън Джон или Ринго Стар. Йорчиев се затрудни тук и поиска жокер „Помощ от публиката“, 56 процента от която посочи Стинг. Той се довери, заложи на този отговор и той се оказа верен.

Последва питане за 2000 лева: „Какъв необичаен цвят са екипите на футболния клуб Палермо?“ – електриково зелен, тъмно лилав, екрю или розов? Атанас без никакво колебание маркира отговор D – розов, и това бе вярно.

Деветият въпрос бе за това кой обитател на Австралия е определян като най-усмихнатото и най-щастливо животно в света? Онлайн библиотекарят трябваше да избира между ему, ехидна, куока и тасманийски дявол. Той поиска жокер „50:50“, а компютърът остави втория и третия вариант. Атанас се насочи към ехидната, но остана разочарован, тъй като верният отговор се оказа куока. Така Йорчиев си тръгна само със сумата от 500 лева от предаването за знания. Билалов го посъветва да излезе от студиото и да потърси в телефона си куока, която ще го накара да се залее от смях.

Преди него пък 2000 лева спечели Цветана Вълканова, която започна участието си снощи. След като отговори на първите осем въпроса, а сумата от последния заключи като втора сигурна, тя трябваше да отговаря на питане за 3 бона. „Как Менделеев достига до идеята за Периодичната таблица според популярната легенда?“, я попита Михаил Билалов, а възможностите бяха: „Насън“, „На разходка в гората“, „Във ваната“ и „Под ябълково дърво“.

Вълканова веднага се насочи към последния вариант, но водещият я разочарова, че той се отнася за Нютон, а Менделеев е стигнал до идеята насън.

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор. Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси …

Блиц Новини
Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо. „Я меморандуми, я арести…“, това коментира …

error: Content is protected !!