fbpx

Страхотна новина съобщи Ники Кънчев

БГ звезди

Снимки профил ФБ

Ники Кънчев винаги се е отзовавал на молби за помощ и във всички случаи хората я получават. Много съпричастни към човешкото страдание хора се обединяват около него и резултатите не закъсняват. За един такъв случай журналистът разказа през лятото. Това е Краси от Варна, който бе прикован на легло след автомобилна катастрофа. За кратко време сумата бе събрана и сега Кънчев ни показва напредъка след лечение и рехабилитация в Турция.

И пак за любимата Варна.
На снимката е Краси от Варна, по-точно от Аспарухово. Помните сигурно някъде в края на август ви помолих да му помогнете на парализирания Краси и на семейството му.
Вие ми се доверихте и се отзовахте с вашите големи сърца и ето вижте резултата.
На първата снимка, направена от мен през август е обезверения Краси у дома в Аспарухово на леглото, за което дефакто е прикован.
На другата снимка е същият този Краси, но Усмихнат в почти космическа обстановка на турската болница в специално подвижно легло „Медикал Парк“ в Истанбул. Снимката е отпреди малко, направена от съпругата му Галя.
В болницата с Краси се занимава лично професор Мехмед Салих Баран с екип от 5-6 ма рехабилитатори. Всеки рехабилитатор работи с различен метод с различните мускулни групи на Краси.
Благодаря ви, добри хора!
Вие събрахте за Краси 95 000 лева, които правят тази рехабилитация възможна! Дано да проходи Краси!
Вие сте Сила!

външна реклама

Благодарност към съпричастността на журналиста отправиха както семейството на Красимир, така и негови приятели.

Г-н Кънчев, Вие сте голям Човек! Ние, приятелите на Красимир, Ви благодарим искрено, както и на всички хора, които помогнаха!

А ти,Ники, си неуморим вдъхновител и инициатор на благородни каузи!
Бъди здрав и благословен!

Неговите инициативи не са спрели. И в момента е организирал благотворителен търг, събраните пари от който са предназначени точно за такива случаи.

външна реклама
Новини
Мария Илиева има рожден ден днес

Снимка инстаграм Днес една от най-обичаните български певици Мария Илиева празнува рожден ден. Талантливата изпълнителка започва да пее от почти 6-годишна възраст. Днес има зад гърба си завидна кариера, работи през годините с много известни български музиканти – Графа, Любо Киров, Криско и още други. Кариерата й стартира като вокал …

БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

error: Content is protected !!