fbpx

Страхотна новина съобщи Ники Кънчев

БГ звезди

Снимки профил ФБ

Ники Кънчев винаги се е отзовавал на молби за помощ и във всички случаи хората я получават. Много съпричастни към човешкото страдание хора се обединяват около него и резултатите не закъсняват. За един такъв случай журналистът разказа през лятото. Това е Краси от Варна, който бе прикован на легло след автомобилна катастрофа. За кратко време сумата бе събрана и сега Кънчев ни показва напредъка след лечение и рехабилитация в Турция.

И пак за любимата Варна.
На снимката е Краси от Варна, по-точно от Аспарухово. Помните сигурно някъде в края на август ви помолих да му помогнете на парализирания Краси и на семейството му.
Вие ми се доверихте и се отзовахте с вашите големи сърца и ето вижте резултата.
На първата снимка, направена от мен през август е обезверения Краси у дома в Аспарухово на леглото, за което дефакто е прикован.
На другата снимка е същият този Краси, но Усмихнат в почти космическа обстановка на турската болница в специално подвижно легло „Медикал Парк“ в Истанбул. Снимката е отпреди малко, направена от съпругата му Галя.
В болницата с Краси се занимава лично професор Мехмед Салих Баран с екип от 5-6 ма рехабилитатори. Всеки рехабилитатор работи с различен метод с различните мускулни групи на Краси.
Благодаря ви, добри хора!
Вие събрахте за Краси 95 000 лева, които правят тази рехабилитация възможна! Дано да проходи Краси!
Вие сте Сила!

Благодарност към съпричастността на журналиста отправиха както семейството на Красимир, така и негови приятели.

Г-н Кънчев, Вие сте голям Човек! Ние, приятелите на Красимир, Ви благодарим искрено, както и на всички хора, които помогнаха!

А ти,Ники, си неуморим вдъхновител и инициатор на благородни каузи!
Бъди здрав и благословен!

Неговите инициативи не са спрели. И в момента е организирал благотворителен търг, събраните пари от който са предназначени точно за такива случаи.


Блиц Новини
НОИ обяви пенсиите по стаж, Асен Василев нарежда парите с увеличенията

кадри БНТ, Bulgaria ON AIR, Pixabay: НОИ обяви пенсиите по стаж, Асен Василев нарежда парите с увеличенията Националният осигурителен институт (НОИ) пусна нова електронна услуга, с която най-накрая всеки ще може да проверява лично, колко точно трудов стаж има. Така всеки може да види каква е пенсията му според стажа. …

Блиц Новини
Любимата на Петър от Фермата Моника разтрепери България с тайната си

Кадри БТВ: Любимата на Петър от Фермата Моника разтрепери България с тайната си Красивата Моника бе изритана единодушно почти от „Фермата“. Останалите от отбор „Елбетица“ не видяха у нея играч, готов да се бори и да печели. Тя показа доста слабости в пребиваването си вътре и нищо почти от същността …

Блиц Новини
Познахте ли ги? Днес тези деца са едни от най-успелите българи

Кадър Фейсбук: Познахте ли ги? Днес тези деца са едни от най-успелите българи Братята Халваджиян са едни от най-успелите българи. Те са символ на успеха. Макар и доста критикувани в социалните мрежи резултатите им са безпорни. Топ предаванията по гледаемост в българския ефир и по БТВ и по Нова тв …

error: Content is protected !!