fbpx

Стюардесата Петя напусна със скандал Мастър шеф

Блиц Новини

Кадри БТВ

Скандал между две дами в Мастършеф стана причина една от тях да си тръгне на крачка от финала на предаването.

Марианна Александрова от Варна се показа като една то най-чепатите характери в този сезон. Тя бързо се доказа като жадна за победа и непоколебима в методите си да я постигне. Тя не прости на стюардесата Петя, след като тя и се опълчи още при избора й за партньор.

Действието започна да се развива по време на отборната битка. Марианна прояви желание да готви с Петя като заяви: „Най-голямо съответствие ще имам с Петя. Играем за победа!“.
Петя не може да я понася. „Пълна глупост!“, възкликна тя и добави: „При нея усещам много лицемерие, а аз много страня в моя живот от такива хора. Не мислех, че ще бъда на елиминация с Марианна“.

Скандалът тръгна още от склада при избора на ястие, когато Марианна наложи своето мнение, че трябва да готвят миди. Петя й каза едва ли не да се справя сама и тя няма да участва.

Толкова пъти искаш да си капитан, шеф, сега какво ми даваш път на мен. Решавай си!

Двете се заеха да приготвят апетитно неазиатско ястие със соев сос, но целия процес на готвене беше агония. Скараха се дори на тема кое е тенджера и кое касерола. С караници приключиха готвенето.

В крайна сметка техният отбор спечели, но обидена от реакцията на Петя, Марианна използва правото си на рокада, което й предоставя мастърпрестилката и я изпрати на елиминация.

 

Сама си вкара автогол, коментира Марианна.

Разклатена от напрежението по-рано, Петя напълно се срина, не успя да повтори рецептата за десерта, с който Мария Жекова победи в последния сезон, и напусна предаването.

Остави горчив вкус и при зрителите:

Беше ми фаворит до момента, в който се направи на интересна. Марияна постъпи абсолютно правилно.

В края на представлението маските падат и идва часът на истината. Малко късно, но все пак Петя успя да покаже истинската си същност, която до момента прикриваше с дежурни служебни усмивки и фалшив позитивизъм. Лицемерието, злобата и безмерното й его й изиграха лоша шега. Напълно си заслужи отпадането и няма защо да се сърди на Марианна, която беше безупречна!
Пожелавам успех на Марианна, един достоен, сериозен и успешен играч и заедно с Осман искам да ги видя на финал.

БТВ
Най-хазартният играч впечатли в „Стани богат“

Кадри: БТВ Тази вечер зрителите видяха най-хазартния играч в „Стани богат“. Става дума за Димитър Солаков, който показа страхотни знания и завидно спокойствие. Той се занимава с фотография и видеа, участва и в ултрамаратони с пресечено бягане. Живее във Вонеща вода, където е роден и Филип Тотю, а мустакът на …

БГ звезди
Велико Търново на бунт срещу „Дяволското гърло“2: Никой местен няма да направи това!

кадри Нова телевизия Премиерата на продължението сериала „Дяволското гърло“, наречено „Есента на демона“, предизвика огромен интерес. Много от зрителите са във възторг от първия епизод, който събира отново героите на Теодора Духовникова и Владо Карамазов, но този път не в Смолян, а във Велико Търново. Паралелно с това се появиха …

Блиц Новини
Диско Дарко и Етно Гала са модерните Пижо и Пенда

кадри Нова телевизия Едно от нещата, които правят Гала една от най-големите звезди на българската телевизия, е талантът за избор на визия според случая.  На 1 март водещата на „На кафе“ даде пореден пример как се прави това. Гала се появи в студиото с ансамбъл, който е модерната версия на …

error: Content is protected !!