fbpx

Стефан Янев: Предстоят трудни времена и трябва стабилно управление

Новини
външна реклама

Кадър видео Нова ТВ

Янев се обърна към имащите право на глас и ги призова да са активни и да гласуват на парламентарните избори на 11 юли свободно, отговорно, осъзнато и без страх.

Работата на МВР вече дава резултати, което е достатъчно основание българските граждани да се чувстват сигурни и да дадат своя вот без притеснение, каза служебният премиера Стефан Янев в началото на заседанието на кабинета.

външна реклама

„Служебното правителство помага, полага и ще продължи да полага такива усилия до и включително в изборния ден, за да се гарантират честността, автентичността и прозрачността на изборите“, увери Стефан Янев. Той благодари на МВР и правоохранителните органи за всеотдайната работа да предотвратят купения и корпоративния вот, пише Офнюз.

Янев каза, че основен приоритет на служебното правителство “са резултатите от изборния процес да кореспондират с нагласите на българските граждани и новият парламент да отразява по обективен начин електоралната подкрепа, която всяка една от партиите и коалициите ще получат”. “Целта е следващият парламент да бъде едновременно ефективен, да отразява тази електорална тежест и да е в състояние да взима този тип решения, които са необходими за бъдещето на държавата“, посочи служебният премиер.

 

Премиерът призова политическите партии да чуят желанията, гласа и идеите на хората и да се държат национално отговорно като загърбят популизма и пиар акциите.

Предстоят трудни времена

„Опасявам се, че предстоят трудни времена и бъдещото разположение на силите в парламента трябва да формира стабилно мнозинство и стабилно подкрепено правителство, което да е в състояние да взима непопулярни решения и да провежда реформи. В основната на това бъдещо управление трябва да бъде икономическата доминанта така, че България да получи своята възможност да развива икономически потенциала си в интерес на цялото общество. Само с общи усилия ще бъдем в състояние да възстановим икономическите държавата и да развиваме икономиката в посока икономика с висока добавена стойност, за да може всички останали социални системи да работят в интерес на гражданите“, каза служебният премиер.

Янев подчерта, че изборите са фундаментът на демократичния процес:

„Те са онзи момент, в който отговорностите от хората идват до всички нас чрез политическите партии, чрез законодателната и изпълнителната власт. Всички ние като гражданско общество, власти и медии трябва да работим отговорно, всеки в рамките на своята роля, за да имаме просперираща България с бъдеще“, допълни той.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Около 500 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Народното събрание почете с минута мълчание загиналите огнеборци Валентин Димиров и Антон Гръбчев

външна реклама кадър Народно събрание С минута мълчание започна днешното заседание на българския парламент. Депутатите единодушно приеха да сведат глави пред паметта на Валентин Димиров и Антон Гръбчев – двамата горски служители, загинали при гасенето на пожара между селата Петрово и Голешово вчера. Въпреки че обичайната процедура не беше спазена, …

Новини
БОЕЦ пита Трифонов: Масон ли сте?

външна реклама кадри: Фейсбук/Слави Т. Трифонов, БОЕЦ Срещал ли се Слави Трифонов с  Делян Пеевски в хотел „Берлин” през декември 2016г. , или на друго място и по друго време? Кога, къде и защо? Този въпрос постави публично пред лидера на „Има такъв народ“ Георги Георгиев от организацията БОЕЦ, пише …

Новини
Румен Петков: Арестувайте незабавно Кирил Петков

външна реклама Кадър Нова и БНТ Лидерът на партия АБВ Румен Петков нападна служебния министър на икономиката Кирил Петков. Ето какво написа той в профила си във фейсбук: външна реклама „Говори се, че служебният министър на икономиката Кирил Петков, след всички безчинства с албанските инвеститори, ББР и лъсналата му тотална …