fbpx
Блиц Новини

кадри bTV, Инстаграм/Лора Асенова

Сезонът на „Мастършеф“ може да е свършил, но страстите около него не стихват. И е много вероятно да се разгорещят още повече заради скандална снимка в Инстаграм на най-обсъжданата участничка – Лора.

Миската, която директно призна, че е имала флирт със съдията в предаването шеф Кустев, публикува кадър със статуетката на победителя. Най-голямата награда в предаването по някакъв начин се оказала в леглото ѝ. Това вероятно е станало преди награждаването, защото едва ли победителката Марианна би я дала на конкурентката си.

Но как статуетката е стигнала до чаршафите на Лора?  За това има доста просто обяснение – шеф Кустев. „Някой може ли да се похвали с такава снимка? Друго си е да си с връзки“, това написа самата Лора Асенова като текст към снимката. В един от коментарите неин последовател пита дали шеф Кустев ѝ е дал трофея да му се порадва. На това бившата мис България отговоря само с поредица от смеещи се емотикони.

Дали Марианна щеше толкова ентусиазирано да целува статуетката, ако знаеше къде се е отъркала преди да ѝ я връчат? Едва ли. И със сигурност хората с по-ярка фантазия са си представили какви ли не сценарии около скандалния кадър.

Продукцията трябва да излезе на чисто за флиртовете и връзките

Ако оставим това настрана, може би е честно предаването да излезе на чисто с фактите за Лора и шеф Кустев. Все пак всички приказки за „флиртове“ и „връзки“ започват да уронват престижа на иначе обичаното кулинарно шоу. Защото иначе снимката на Лора изглежда като грозна подигравка, както с победителката, така и със зрителите.

Отделно от това финалистката Биляна изригна срещу това, как е била представена в „Мастършеф“, а именно – като психически нестабилна, по нейна собствена оценка.

„Не аз бях на хапчета за нерви, вдигане на кръвно по време на елиминации и прилошавания по коридорите, изпадане в истерии! Разбирам, че монтажът е направен, така, че моето меню да бъде “провал”, но истината я знаем! Ако не е удобна, по-добре замълчете! Срамно е и не ви прави чест в стремежа да издигнете някой да принизявате друг!“, това написа Биляна Стамова във Фейсбук.

БТВ
Най-хазартният играч впечатли в „Стани богат“

Кадри: БТВ Тази вечер зрителите видяха най-хазартния играч в „Стани богат“. Става дума за Димитър Солаков, който показа страхотни знания и завидно спокойствие. Той се занимава с фотография и видеа, участва и в ултрамаратони с пресечено бягане. Живее във Вонеща вода, където е роден и Филип Тотю, а мустакът на …

БГ звезди
Велико Търново на бунт срещу „Дяволското гърло“2: Никой местен няма да направи това!

кадри Нова телевизия Премиерата на продължението сериала „Дяволското гърло“, наречено „Есента на демона“, предизвика огромен интерес. Много от зрителите са във възторг от първия епизод, който събира отново героите на Теодора Духовникова и Владо Карамазов, но този път не в Смолян, а във Велико Търново. Паралелно с това се появиха …

Блиц Новини
Диско Дарко и Етно Гала са модерните Пижо и Пенда

кадри Нова телевизия Едно от нещата, които правят Гала една от най-големите звезди на българската телевизия, е талантът за избор на визия според случая.  На 1 март водещата на „На кафе“ даде пореден пример как се прави това. Гала се появи в студиото с ансамбъл, който е модерната версия на …

error: Content is protected !!