Стартира нов уеб сериал, посветен на Милен Цветков

Новини
1

Тръгва нов уеб сериал, посветен на един от най-смелите ни журналисти Милен Цветков.

„Скритата истина“ се опитва да събере цялата налична информация, с която разполагаме относно създалата се ситуация и да я представи обективно. Сериалът ще има формата на документално-игралното кино и ще бъдат взети интервюта на специалисти, известни в своята област: лекар, икономист, имунолог и психолог. Първият епизод е готов да бъде излъчен скоро.

Първият епизод е озаглавен “Робите на Covid-19”. В него ще видите обективната гледна точка за коронавируса, карантината, проблемите и бисерите на властта чрез мнения на специалисти и анонси на водещия, който е поставен в нелепи ситуации, за да покаже около извънредното положение в България.

Сериалът ще е нещо ново за българските зрители – нивото на заснемане е не просто професионално. Един от режисьорите на продукцията – Стоян Анов  е с награда на международния филмов фестивал в Малибу, Калифорния „Los Angeles Motion Picture Festival“.

loading...

Каква е гаранцията, че точно вашата истина не е манипулация?!?!
Похарчили сте толкова много пари, за да доказвате и да ни натрапвате една истина, която едва ли е истинската истина! Нима не знаете, че истината никога не е само една?!?!
Разчитате на скъпи монтажи, на компютърни ефекти и на факти, извадени от контекст, на мнения, които са крайни, на недоказани доказателства, които тепърва ще се изясняват. Добре сте се ориентирали в суматохата, безверието, непросветеността и глупостта на българина! Добре се лови риба в мътна вода!. Това, което целите е, да извадите от тази дълбока вода голям кош, пълен с жълтици, за да си ги поделите. Успехът ви е в кърпа вързан! Ще станете хит! Точно толкова, както всеки един безмислен Холивудски филм е обречен на успех, не заради съдържанието, а заради милионите, наляти в него. Напипали сте формата, но не й съдържанието. Глупавата масовка ше ви повярва. Но не и ценителите на хубавото кино! Защото те умеят да отсяват фалша и комерсиалното от истинските стойности в живота!

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Богатството на Илън Мъск се увеличи с 6 милиарда долара само за ден

Илън Мъск стана седмият най-богат човек в света. Състоянието на създателя на „Тесла” се е увеличило с повече от 6 милиарда долара само в петък. Причината е, че акциите на компанията му скочиха драстично, предаде Нова телевизия. Така 49-годишният милиардер, който е основен акционер и в космическата компания SpaceX, задмина …

Новини
Томислав Дончев: Президентът поиска цялата власт, но какво ще прави с нея?

Правителствното не иска оставката на президента, това обяви вицепремиерът Томислав Дончев. „Това би ни вкарало в още по-институционална криза. Искам той да си изкара мандата. Въпреки че съм несъгласен с голяма част от тезите, които той изразява публично“, каза той. Дончев обаче постави няколко въпроса, породени от днешното изказване на …

Новини
Съвет от специалисти: Преборилите коронавируса да спрат пушенето

Пациентите, преболедували коронавирусна инфекция, трябва задължително да спрат цигарите под всякаква форма, ако искат да опазят белите си дробове от трайните увреждания, които последствията от вируса могат да причинят. Това съветват руски пулмолози, предаде Actualno.com Пушенето – макар и с неговите алтернативни варианти като наргилета, електронни цигари и наргилета може …