fbpx
БГ звезди

Кадри: Антон Стефанов, фейсбук: Журналист събори майката на бебе Джулиана Гани на сцената

Огромен сакатлък стана в Националния дворец на културата в София по време на награждаване. Моделът Джулиана Гани стана Модна икона за 2022 г., но запомни вечерта с още нещо. Тя замалко да се пребие заради близкия си приятел и журналист Антон Стефанов.

Той трябваше да й връчи наградата, като изненадващо за всички реши да я вдигне. Това обаче се оказа голяма грешка, която можеше да доведе до много сериозни здравословни последици за станалата наскоро майка за втори път. При опита да я вземе на ръце, Стефанов загуби равновесие и падна заедно с Гани. Двамата се отърваха по чудо без наранявания и приеха всичко с усмивка.

„Тази вечер връчих награда на Джулка на церемония в клуб в НДК. И нали съм си по импровизациите реших да я вдигна на ръце. Но…залитнах и двамата се изтресохме на сцената. Мнозина помислиха, че е по сценарий. Не! Не беше! Просто си паднахме без сценарий! Но пък беше забавно!“, написа във фейсбук профила си Антон Стефанов, който пише във вестник „Филтър“, чийто главен редактор е Кристина Патрашкова.

Журналистът е пуснал снимки и видео от самия момент на падането.

Джулиана Гани също написа пост в социалните мрежи. Тя първо благодари за отличието, а след това споменава и самия каръшки момент.

„Прегръщам силно Антон Стефанов, който ми връчи статуетката и без да иска ни превърна в атракцията на вечерта. Тони, който много обича да импровизира, реши, че ще е много готино да ме вдигне на ръце за снимка. Само че залитна и двамата се озовахме на земята пред всички. Кълна се, не е по сценарий“, написа тя за ситуацията.

„Отличието е много ценно за мен, защото това е годината, в която бях бременна с втория си син и трябваше да съобразявам стила си с порасналото коремче. Знаете, през деня няма как да съм толкова фенси с количката или тичайки след тригодишно момче. Само понякога си позволявам къси шорти или деколте. Благодаря на дизайнера Красимир Недялков, който е организатор на Наградите за мода, шоу и бизнес“, добави Джулиана за самата престижна награда.

Тя и Антон Стефанов са много близки приятели. Той бе сред хората, които я защитиха при скандала с таткото на първото й дете, а впоследствие журналистът присъства и на партито по случай обявяването на пола на втория й син, както и на самото изписване от болницата след раждането. Между двата момента те бяха и в „Черешката на тортата“.

външна реклама


Блиц Новини
Кадри от дрон над София: България не помни такава опашка под дъжда

кадри Фейсбук/Георги Господинов, Манол Пейков: България не помни такава опашка: Извикаха полиция Докато по върховете на родната политика и в прокуратурата на България се разиграват грозни и обидни сцени, в сърцето на столицата ни се случва нещо невиждано и изключително красиво. Дни наред хора извиват огромни опашки на Панаира на …

Блиц Новини
Навръх 1 юни Децата при Мира и Виктор го казаха най-добре: България не заслужава това!

кадри Нова телевизия: Навръх 1 юни Децата при Мира и Виктор го казаха най-добре: България не заслужава това! В Деня на детето българските депутати решиха да се държат като инфантилни хулигани и почти успяха да провалят един от най-хубавите дни в годината. Физическите и словесни сблъсъци в парламента възмути всички, …

Блиц Новини
Почна със 150 лева заплатка, а днес е на върха в България, майка й обясни как

Стопкадри Нова Тв: Почна със 150 лева заплатка, а днес е на върха в България, майка й обясни как Луиза Григорова е любимка на много българи. Това е разбираемо, тъй като все пак е красива и известна актриса. Нейната майка обаче също се е реализирала в живота. Близо 30 години …

error: Content is protected !!