fbpx
БГ звезди

Кадри: Антон Стефанов, фейсбук: Журналист събори майката на бебе Джулиана Гани на сцената

Огромен сакатлък стана в Националния дворец на културата в София по време на награждаване. Моделът Джулиана Гани стана Модна икона за 2022 г., но запомни вечерта с още нещо. Тя замалко да се пребие заради близкия си приятел и журналист Антон Стефанов.

Той трябваше да й връчи наградата, като изненадващо за всички реши да я вдигне. Това обаче се оказа голяма грешка, която можеше да доведе до много сериозни здравословни последици за станалата наскоро майка за втори път. При опита да я вземе на ръце, Стефанов загуби равновесие и падна заедно с Гани. Двамата се отърваха по чудо без наранявания и приеха всичко с усмивка.

„Тази вечер връчих награда на Джулка на церемония в клуб в НДК. И нали съм си по импровизациите реших да я вдигна на ръце. Но…залитнах и двамата се изтресохме на сцената. Мнозина помислиха, че е по сценарий. Не! Не беше! Просто си паднахме без сценарий! Но пък беше забавно!“, написа във фейсбук профила си Антон Стефанов, който пише във вестник „Филтър“, чийто главен редактор е Кристина Патрашкова.

Журналистът е пуснал снимки и видео от самия момент на падането.

Джулиана Гани също написа пост в социалните мрежи. Тя първо благодари за отличието, а след това споменава и самия каръшки момент.

„Прегръщам силно Антон Стефанов, който ми връчи статуетката и без да иска ни превърна в атракцията на вечерта. Тони, който много обича да импровизира, реши, че ще е много готино да ме вдигне на ръце за снимка. Само че залитна и двамата се озовахме на земята пред всички. Кълна се, не е по сценарий“, написа тя за ситуацията.

„Отличието е много ценно за мен, защото това е годината, в която бях бременна с втория си син и трябваше да съобразявам стила си с порасналото коремче. Знаете, през деня няма как да съм толкова фенси с количката или тичайки след тригодишно момче. Само понякога си позволявам къси шорти или деколте. Благодаря на дизайнера Красимир Недялков, който е организатор на Наградите за мода, шоу и бизнес“, добави Джулиана за самата престижна награда.

Тя и Антон Стефанов са много близки приятели. Той бе сред хората, които я защитиха при скандала с таткото на първото й дете, а впоследствие журналистът присъства и на партито по случай обявяването на пола на втория й син, както и на самото изписване от болницата след раждането. Между двата момента те бяха и в „Черешката на тортата“.

Блиц Новини
Щъркел ударен с огромен леден къс бере душа

Кадри БТВ Щъркел е бил жестоко ранен снощи при невижданата градушка в Ботевград. Ураганен вятър и порой в Новозагорско нанесоха сериозни материални щети – счупени прозорци на сгради и автомобили, отнесени покриви, паднали дървета и наводнени улици. Птицата се опитала да спаси малките си, като ги прикрие с тялото си. …

Блиц Новини
Обмислят допълнителни такси за тока, водата и автомобилите

Кадри Нова ТВ Едва минали изборите и нови такси надигат глава. Отлагани доскоро натоварващи бюджета нововъведения, искани както от страна на енергодружествата, така и от ВиК дружествата влизат на обществено обсъждане. На заседанието на КЕВР преди дни стана ясно, че доставчиците на електроенергия искат въвеждане на такса достъп, което означава, …

Блиц Новини
Шеф готвачи нападнаха „Кой да знае?“

Кадри БТВ Двама готвачи показаха знания в „Кой да знае?“. Шеф Сарафов и шеф Кустев този път бяха един срещу друг и се бориха заедно с капитаните Милица Гладнишка и Христо Пъдев да спечелят колкото може по-висока сума за хората зад гърба си. Със страхотното си чувство за хумор шефовете …

error: Content is protected !!