fbpx

Стъки: Промяна няма да има

Новини
външна реклама

Кадър Стъки

Станислав Недков Стъки съобщи, че промяната няма да се състои.

Ето какво пише той във Фейсбук:

външна реклама

Някои хора трябва да намалят публичните изяви през летните месеци, защото явно силното слънце и екстремните горещини им идват в повече.
Същите във възторг ни убеждават колко бил успешен служебния кабинет, и че трябвало да продължи мандата си.
Този ентусиазъм е абсурден, когато същия този служебен кабинет допусна България да има най-високите цени на ток в Европа, заради които бизнесът спира да работи, а домакинствата изнемогват.
Назначените от Радев служебни министри още не са се наканили да вкарат и Плана за възстановяване, по който България трябва да получи 12,6 милиарда лева. Този план им беше предоставен готов преди три месеца от правителството на Борисов. Министрите на Радев трябваше само да го внесат.
А други държави вече получават финансиране по него и се борят с последиците от коронавируса в страните си.
Вече влизаме и в нова вълна на коронавируса, а Радевата хунта няма никаква стратегия за справяне с нея.
Всъщност всички видяхме отношението и стратегията на здравния министър Кацаров към хората, които с риск за своя живот се бориха за да запазят живота на възможно повече българи. Бяха изчегъртани, уволнени и пенсионирани всепризнати здравни авторитети. Без никакви аргументи бяха обезглавени водещи в битката с коронавируса болници.
Какви аргументи можеш да чакаш от Радевата машина за омаскаряване, манипулации и натиск.
На тази същата хунта много й се иска чрез задкулисни договорки служебния кабинет да стане редовен. Това ще е класически опит за подмяна на вота. Министрите на Радев не са се явявали на избори и никой не е гласувал за тях. Една част от малкото гласували на изборите поискаха промяна. Вече става ясно, че тази промяна не може да се състои, защото партиите, набедени, че носят промяната се разведоха преди да са се оженили.
И сега някои от тях отчаяно се опитват да заменят промяната с подмяна.
Не бива да допускаме това да се случи! Не бива да допускаме 32 години след падането на комунизма България отново да бъде управлявана от ченгета от ДС. Срамно е да ни управляват и да ни четат морал хора работили цял живот на държавна работа, но притежаващи 19 имота и дворец с 12 тоалетни.
Колкото и безнадеждно понякога да изглежда всичко, битката за родината ни трябва да продължи.
Битката ще продължи там където започна през декември 1989г. На площада!

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Около 500 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Дeницa Caчeвa: Cpeднaтa пeнcия y нac щe e 510 лв. и тoвa e дeмoтивиpaщo

външна реклама Снимка профил ФБ Oтнocнo ceгaшнoтo yвeличeниe, пoлoвинaтa oт бългapcĸитe пeнcиoнepи щe пoлyчaвaт минимaлнa пeнcия в paзмep нa 370 лeвa, a cpeднитe пeнcии щe бъдaт oĸoлo 510 лeвa нa пeнcиoнep. Cpeднoтo yвeличeниe e c 64 лeвa нa чoвeĸ. Πpиeти ca и дoпълнитeлни 3 милиoнa лeвa в дъpжaвния бюджeт, c …

Новини
Кристиан Костов: Няколко пъти опитаха да ме убият с нож

външна реклама Кадър видео Нова ТВ „Аз се гордея, че съм българин. Любовта, която получих след „Евровизия“ е безценна. За мен е важно да се развивам и избрах този път.“ Момчето, което впечатли света с гласа си – Кристиан Костов, в откровено интервю по Нова, в което показва по-различна светлина. …

Новини
Рачков пред Лора Крумова: Чувствам се влюбен и щастлив

външна реклама Кадър видео Нова ТВ Димитър Рачков за първи път говори за връзката си с по-младата си приятелка Анита пред Лора Крумова. Двамата дълго време държаха връзката си в тайна. „Чувствам се влюбен и щастлив. Какво повече?“. „Не съм правил голям рожден ден от 39-тата си годишнина. Поканих около …