fbpx

Стъки: Промяна няма да има

Новини

Кадър Стъки

Станислав Недков Стъки съобщи, че промяната няма да се състои.

Ето какво пише той във Фейсбук:

външна реклама

Някои хора трябва да намалят публичните изяви през летните месеци, защото явно силното слънце и екстремните горещини им идват в повече.
Същите във възторг ни убеждават колко бил успешен служебния кабинет, и че трябвало да продължи мандата си.
Този ентусиазъм е абсурден, когато същия този служебен кабинет допусна България да има най-високите цени на ток в Европа, заради които бизнесът спира да работи, а домакинствата изнемогват.
Назначените от Радев служебни министри още не са се наканили да вкарат и Плана за възстановяване, по който България трябва да получи 12,6 милиарда лева. Този план им беше предоставен готов преди три месеца от правителството на Борисов. Министрите на Радев трябваше само да го внесат.
А други държави вече получават финансиране по него и се борят с последиците от коронавируса в страните си.
Вече влизаме и в нова вълна на коронавируса, а Радевата хунта няма никаква стратегия за справяне с нея.
Всъщност всички видяхме отношението и стратегията на здравния министър Кацаров към хората, които с риск за своя живот се бориха за да запазят живота на възможно повече българи. Бяха изчегъртани, уволнени и пенсионирани всепризнати здравни авторитети. Без никакви аргументи бяха обезглавени водещи в битката с коронавируса болници.
Какви аргументи можеш да чакаш от Радевата машина за омаскаряване, манипулации и натиск.
На тази същата хунта много й се иска чрез задкулисни договорки служебния кабинет да стане редовен. Това ще е класически опит за подмяна на вота. Министрите на Радев не са се явявали на избори и никой не е гласувал за тях. Една част от малкото гласували на изборите поискаха промяна. Вече става ясно, че тази промяна не може да се състои, защото партиите, набедени, че носят промяната се разведоха преди да са се оженили.
И сега някои от тях отчаяно се опитват да заменят промяната с подмяна.
Не бива да допускаме това да се случи! Не бива да допускаме 32 години след падането на комунизма България отново да бъде управлявана от ченгета от ДС. Срамно е да ни управляват и да ни четат морал хора работили цял живот на държавна работа, но притежаващи 19 имота и дворец с 12 тоалетни.
Колкото и безнадеждно понякога да изглежда всичко, битката за родината ни трябва да продължи.
Битката ще продължи там където започна през декември 1989г. На площада!

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

БГ звезди
Възползваха се безплатно от труда на Лили Иванова

снимки: Инстаграм/Лили Иванова, кадър: bTV Едно от ненадминатите качества на примата на българската поп музика Лили Иванова е, че не спира да обича и да уважава публиката си. Любовта между феновете и певицата е толкова взаимна, че може да извини дори това, че някои зрители гледат нейното първокласно шоу гратис. …

БГ звезди
Андрей се завърна от ваканцията с кола чудо

Кадри видео инстаграм профил За продуцентите на селскостопанското риалити „Фермата“ ваканцията приключи. Започва подготовка за старта на новия сезон, който е обявен на 3 септември. Андрей показа завръщането на семейството си, като изуми феновете си колко куфари свали от колата и се поинтересуваха от марката на автомобила побрал всичко това. …

БГ звезди
България забрави за Виктор, дамите полудяха по Евгени

Снимка профил инстаграм Новият избраник за главната роля в романтичното риалити сезон 2 „Ергенът“ Евгени Генчев отсега вълнува дамите по форумите в социалните мрежи. В момента върви кастинг за момичета, които ще се борят за сърцето му, но и тези, които са само зрители имат мнение за младия и талантлив …

teknoloji haberlerihaberler

error: Content is protected !!