fbpx
Блиц Новини

Кадри: „Нова телевизия“: Спукаха го: Направиха на нищо Боби Михайлов в Капките

В „Като две капки вода“ често се шегуват, а понякога жертва на майтапите на водещите Герасим Георгиев-Геро и Димитър Рачков са конкурентни на шоуто за имитации предавания като „Ергенът“ и „Сървайвър“.

Не така беше в последното издание на риалитито по „Нова телевизия“. Този път на подбив бяха взети футболни хора. След една от рекламните паузи Геро проечете на „аутокю“-то майтап за легендарния вратар на България и президент на футболния ни съюз Боби Михайлов. „Това е шоуто, което гледате по-редовно отколкото Боби Михайлов гледа тирбушон“, каза Георгиев през смях. В този момент колегата му Рачков започна да танцува по начин, който е от популярен скеч, имитиращ движенията на Михайлов по време на купон и песен на Преслава.

Футболната тема завзе шоуто и малко по-късно вечерта.

Тогава Христо Гърбов изпя емблематичната песен на Кали „4-4-2“, написана покрай емоциите със силния ни футболен национален отбор от 90-те години.

Актьорът изглеждаше доста нелепо преоблечен като певицата и това не бе подминато от водещите, които го взеха на подбив.

„Както би казал Божинката: Същия като Кали, ама малко по-различен“, каза Рачков, шегувайки се с друг известен представител на българския футбол – Валери Божинов.

„Нямаме футбол, няма парчета“, констатира Христо Гърбов, а членът на журито в тази вечер Джуди Халваджиян добави: „Какъвто футболът, такива и парчетата“.

По-късно в предаването бе намесен и Христо Стоичков. Рачков обяви пред стоящия в публиката процудент на „Капките“ Маги Халваджиян, че легендарният ни футболист му е пратил SMS. „И на мен ми писа“, отговори му Маги, като двамата не уточниха за какво точно им се е включил Стоичков. Камата и водещия са близки приятели. Двамата участваха доскоро в реклами на български букмейкър.

През този сезон Рачков и друг път се е шегувал с футболните ни национали. На един от лайфовете наскоро под прицела му бе ниската резултатност на играчите на Младен Кръстаич както и влагането им в мачовете в европейските квалификации, където имат само загуби досега без вкаран гол.

Блиц Новини
Цънцарова се скара на Насар, но шампионът не се огъна

кадри bTV Водещата на „Тази сутрин“ Мария Цънцарова се скара на Карлос Насар за това, че не протестира открито срещу федерацията по щанги, която бави заплатите на целия национален отбор. Шампионът се опита да обясни, че това положение се приема за нормално от тежкоатлетите ни, понеже и предишната година е …

Блиц Новини
Симона се спаси от напускане на Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Повтаря се някак сценарият от миналата година в Хелс китчън. Врачанката Цвети сякаш се прероди в Симона, която върви по нейните стъпки засега. Разликата е, че миналогодишната участничка имаше поне бегла представа какво е кухня, докато при Симона въобще не е така, тя е едно бяло платно, …

Блиц Новини
Ученик прави истински фурор в „Стани богат“

Кадри: БТВ 18-годишният Димо Стоянов показва страхотни знания в „Стани богат“. Той отговори на няколко въпроса за четирицифрени суми за секунди, без да ползва жокер. В излъчения тази вечер епизод ученикът от Електрото в Бургас бе представен от Ники Кънчев по следния начин: „Планът му е да завърши в националния …

error: Content is protected !!