fbpx

Според зрителите Софи и Тишо са победители в „Един за друг“

Блиц Новини

Кадри Нова ТВ

Още един сезон на романтичното риалити „Един за друг“ отиде в историята. Три месеца двойките участваха в какви ли не предизвикателства, но най-корави излязоха Михаела и Венци, които грабнаха голямата награда след оспорвана битка на финала.

София и Тихомир и Елизабет и Йордан имаха абсолютно същите шансове да грабнат челното място, но психиката им изневери, не успяха да запазят необходимото спокойствие и концентрация, които бяха ключови при това предизвикателство.

И така Михаела и Венци са големите победители в петия сезон на любовно риалити “Един за друг”. Те успяха да обърнат финалната игра в своя полза, въпреки че изоставаха през по-голямата част от изпитанието. Освен победата и чек в размер на 74 344 лв., Михаела и Венци завоюваха и наградата по случай 30-годишнината на Нова ТВ. За първи път в историята на “Един за друг” отпадналите двойки имаха право да гласуват за любимата си двойка на финала и избраха именно перничаните да си тръгнат със специалното отличие на медията.

Оказа се, че любимата двойка на зрителите и техни фаворити са други. София и Тихомир получават огромната подкрепа от хората.

Като са си хванали колкото могат лактите отдолу и прикрепени към тялото ръце много ясно, че ще спечелят. Трябваше да играят с една ръка а не с две. За мен това не е честна победа. Всеки трябваше да държи както Тихомир без да подпира лакътя отдолу, защото това е все едно да играе с две ръце и не дава да се мести ръката. Победители Тишо и Софи.

Истинските победители са Софи и Тишо… много красиво посрещнаха отстрани победата на нагласените победители! Камерата точно ги даваха, показаха колко много се обичат и не спираха да се целуват и гушкат! Прекрасни са!

Най-голямо впечатление направи поведението на Маргарита, която бе в агитката на перничаните. Не спря през цялото време с грозни подвиквания и коментари.

Маргарита опорочи победата на Михаела и Венци. Страшно много се разочаровах от най-позитивното предаване, което беше. Играта беше несправедлива от самото начало от липсата на отделни трасета.

Блиц Новини
Цените на имотите растат, но не и качеството

Кадри БТВ Вече няколко години се забелязва бум на цените на имотите в повечето градове, най-вече София и Варна, а след тях са Бургас и Пловдив. Това, което младите предприемачи имат сега като бонус е онлайн присъствието. Социалните мрежи са евтин маркетинг, който може да се използва. Това и непрекъснатите …

Блиц Новини
Момче предложи брак на любимата си с помощта на Миро

Кадри видео ФБ Миро (Official) Млади влюбени си казаха „да“ на концерта на Миро на Античния театър в Пловдив. Романтичният Калоян е избрал точно този момент, за да зададе най-важния въпрос на приятелката си, а именно „Ще се омъжиш ли за мен?“. По време на изпълнението на песен „Гълъбо“ Миро …

Блиц Новини
Предупреждение за опасна жега днес

Кадри Нова ТВ За необичайно горещо време предупредиха синоптиците за днес. Те посъветваха да се избягва стоенето на слънце особено в следобедните часове, когато то е най-силно. Жълт код за опасни горещини в 14 области на страната издаде Националният институт по метеорология и хидрология за сряда. Той е в сила …

error: Content is protected !!