fbpx

Спират доставки на стоки от Великобритания към България заради Брекзит

Новини
реклама

илюстрация Pixabay

Фирма за доставки Gab_Co обяви, че прекратява приемането на пратки от Великобритания към България. Причината за това е неизяснения все още начин за препращането им.
Фирмата изпрати до клиентите си имейл със следното съдържание: „Уважаеми клиенти, предвид днешните Брекзит новини Ви уведомяваме, че склад UK прекратява приемането на пратки поради към България“, предаде , съобщи OFFNews.
Решението на фирмата е заради информацията, че пратките от Великобритания към ЕС ще се обмитяват. На 1 януари 2021 г. Великобритания излиза от ЕС и става трета страна за Съюза. По тази причина се въвеждат и мита.
„При промяна на ситуацията своевременно ще Ви уведомим“, пишат от фирмата, извиняват се и препоръчват на клиентите си да се пренасочат към пазаруване от Германия.
Фирмата е една от основните за доставки при поръчки например от amazon.co.uk до България за стоки, които не се доставят до страната ни и/или чиято директна доставка от amazon е по-неизгодна.

реклама
реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Д-р Грошев: Изкарали сте Ковид, ако имате усещате нарушено обоняние, слабост, кашлица и задух

реклама илюстрация Pixabay Четири са признаците, които могат ясно да покажат, че сте прекарали коронавирус. Това заявява д-р Сергей Грошев, цитиран от zdrave.to.  Те важат особено за тези, които са изкарали леко заболяването. Според лекаря, човек лесно може да обърка настинката с коронавирус. Основни признаци на болестта обаче се запазват дълго …

Новини
Намериха 17-годишното момиче Макбуле от Нови пазар

реклама Снимка: ОДМВР – Шумен Момичето, което беше пуснато за издилване преди няколко дни е намерено. Това е 17-годишната Макбуле Ешреф. реклама Днес, 15 януари, е предадена на родителите й. Била е при нейни познати. В добро здравословно състояние е. реклама loading…

Новини
Учените откриха нов вид по-малки антитела наречени „нанотела“, ефикасни и срещу мутации на вируса

реклама Снимка pixabay „Нанотелата“, както е отбелязано в проучването, са по-малки от класическите антитела, поради което те по-добре проникват в тъканта и могат да бъдат произведени в големи количества. Авторите на статията успяват да комбинират нанотела в потенциално ефективни молекули, които едновременно атакуват различни части на вируса SARS-CoV-2, пишат MedicalXpress …