Софи Маринова и колеги помогнаха на Сашка Васева за важна операция

Новини
8
реклама

Снимка фейсбук

Преди няколко месеца Сашка Васева стартира кампания за набиране на средства, които са ѝ нужни за операция на зрението в Германия.

„Това е експериментално лечение в клиника в Берлин при руския лекар Седоров. Лечението представлява електростимулация, което се практикува и в България, но не е ефикасно. Обадиха ми се хора, които имат моето заболяване – атрофия на зрителния нерв, и имат резултат от тази клиника в Германия. Скъпо е лечението, нужни са ми 100 хиляди евро“, поясни тогава тя.

Към днешна дата Сашка с тъга споделя, че не е събрала нито един лев по дарителската си сметка. „Не съм събрала абсолютно нищо, което е много жалко! Моята кампания попадна в тежък момент за целия цвят. По време на тази пандемия хората са много изплашени и никой не го интересува за другия“, обяснила тя пред „Блиц“.

Признава, че все пак са се намерили отзивчиви нейни колеги, които са я подкрепили със скромни суми.

„Трябва да спомена Софи Маринова, която от сърце ми помогна с малка сума. Също така Тони Стораро, Райко Кирилов и Владо Димов. Те ми помогнаха с по 100-200 лв., което няма да ми стигне и за пътя го Германия. Но съм им много признателна, че са помислили за мен“, признава изпълнителката.

Васева смята, че един благотворителен концерт с участието на фолк изпълнителите би ѝ помогнал. „Такъв концерт трябва някой да го организира. Не мога да съм аз, защото наистина не виждам“, подчертава тя.

реклама
loading...

Тя има пари, а и мъжът и е бизнесмен. Няма нужда да проси, защото е срамно! Има малки деца, които имат нужда от помощ за много по-тежки заболявания, затова който има възможност нека дарява за малките и бедни деца, за да имат бъдеще!

БОГ ДА Й ПОМАГА И Й ПОЖЕЛАВАМ МНОГО УСПЕХИ ОТ СЪРЦЕ И ОТ ДУША !

8 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
ДПС: До два месеца ще има избори

реклама снимка: „Вихрогон“, архив Движението за права и свободи (ДПС) очаква много скоро в България да има избори. “Провеждането на парламентарни избори е въпрос на месец-два”, прогнозира в интервю за БНТ депутатът от партията Халил Летифов. “Изборите чукат на вратата и вече сме в период на предизборна кампания, въпрос е …

Новини
Бойко Борисов връща брифингите на Мутафчийски, но само веднъж в седмицата.

реклама кадър Фейсбук/Бойко Борисов България е на 26-о място по заболеваемост на 100 000 души от населението от COVID-19 в Европа, страната ни продължава успешно да държи развитието на епидемията под контрол и не се позволява претоварване на здравната система, предаде „Дневник“. На национално ниво е осигурен и необходимият ресурс …

Новини
Горският стражар Муртаза, който намери детето от Якоруда, ще получи 500 лева награда

реклама кадри: bTV, МВР Горският стражар, намерил изчезналото момченце от Якоруда, ще бъде награден от Югозападното държавно предприятие /ЮЗДП/, съобщиха оттам. Муртаза Клечов намери вчера следобед издирвания цяло денонощие двегодишен Мехмед в гората край село Бунцево. Той ще получи парична награда от 500 лева, уточни БНТ. Той ще бъде награден …