fbpx

Собственички на ресторанти в Хелс китчън изтрещяха

Блиц Новини

Кадри Нова ТВ

Тази година участниците в кулинарното шоу Хелс китчън са най-различни, като повечето от тях са хоби готвачи. Но пък има и две дами, които влязоха със заявка, че освен да готвят, могат да управляват и ресторанти и то успешно според тях. Строгата Чимидова е собственик на такъв от 20 години и според нея няма тайни в кухнята.

Действията й обаче съвсем не показват това. Освен, че не понася каквито и да е критики, не показа и кой знае какви умения дотук, освен да е център на скандалите в червения отбор.

Аз съм шеф и избирам персонала. В кухнята се случва това, което кажа. Част от менюто е лично мое, постоянно го подобрявам, а който не е с мен, е срещу мен и няма място до котлоните. На 47 години съм, но мога да бъда момиче с момичетата и сериозна с по-възрастните.

Креативна съм, но и взискателна.

Скатавки не ми минават. Издигнах ресторанта до място, в което през лятото се влиза само с резервация. Така самохвално влезе Галя, но някак не успява да го покаже, напротив, прави точно обратното, за цяла вечер не успя да наготви нищо, но пък е първа в скандалите, в които се впуска с огромно самочувствие.

Другата нейна колежка е Светла, която пък е собственик на 2 ресторанта и 4 магазина за хранителни стоки. Сподели, че до момента е успяла да стане истински добра във всичко, с което се е захванала. Не понася мързеливите хора както в ежедневието си, така и на работа и сменя персонала си на 5 месеца.

И тази дама като предната е кръгла нула в професионална кухня. От самото начало е с единия крак навън. Издънките й се редуват една след друга и е въпрос на време да изхвърчи. Оправдава се с голямото си притеснение, но се вижда, че няма грам концентрация, нито представа къде точно е попаднала. Единствено са първи в скандалите и никой не успява да ги надвика.

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!