fbpx

Снимка уличи Хепи Ванче в изневяра

БТВ

Кадри БТВ и профил инстаграм

Хепи Ванче се клонира, но една снимка я уличи в изневяра спрямо българското.

Докато зрителите и фенове на селскостопанското предаване „Фермата“ гледат изцепките й вътре, тя си пътува по света повече от щастлива.

външна реклама

Сега се подвизава в Англия и дори се снима в местните ферми с тамошните овце.

Някои нейни фенове се усъмниха да не би да е излязла преждевременно от предаването, заради отношението на всички към нея и видимо недоброто й положение в стопанството.

Както знаем обаче снимките са приключили отдавна и в момента най-пресни са анонсите на водещите Иван и Андрей. Така, че от това няма как да се заключи, че Ваня е излязла доброволно от стопанството и не е участвала в битка на арената, пък може и да е така, предстои да разберем.

Дори си комуникира със зрителите и отговаря на въпросите им.

Не ми хареса отношението ти към бившите ти съотборници от снощниятепизод. Съжалявам, но в думите ти имаше злоба и неистини. Никога не трябва да предаваш съотборниците си макар и бивши. Да така беше на арената твоят настоящ отбор не се държа добре с Альона. Не харесвам държанието ти, ти ме разочарова, но това е мое мнение. Бъди щастлива!.

Това мнение изказа една зрителка и веднага й бе отговорено, като изпадна в обичайната си словестност.

Вашият коментар, както сама казвате всеки има право на мнение! Единственото, което мога да кажа е, че зрителя реагира винаги импулсивно на неща, който вижда за част от секундата, а вътре се случват хиляди други неща 24/7. Аз никога не съм говорила със зло за старите си съотборници и ако е имало нещо сме си го казвали в очите. Не и за съжаление това, което виждам, че се излива от някой от тях по мой адрес!
в коментара си сигурно визирате момента, в който казвам, че не съм съгласна с мнението на старите… Да по отношение да инициатива, винаги Новите Надежди са се опитвали да скъсят дистанцията, да се събираме вечер и правим неща заедно… Просто не всичко се излъчва, това 🙂 бъдете щастлива и вие и не приемайте нещата толкова лично…. Вътре беше тежко, но навън всички сме приятели ( почти всички де 😅)

външна реклама
БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

Незабавни статии
Сашко заплете нова мистерия

Снимка профил ФБ Бащата на Сашко Александър Цветанов публикува последната творба на детето, която предизвика възхищение у всички. Красивата рисунка показва, че се справя наистина добре и е талантлив малък художник. Още от момента в който се почувства по-добре в болницата грабна боичките. Може би това занимание му доставя удоволствие …

error: Content is protected !!