fbpx

Снимка уличи Хепи Ванче в изневяра

Блиц Новини

Кадри БТВ и профил инстаграм

Хепи Ванче се клонира, но една снимка я уличи в изневяра спрямо българското.

Докато зрителите и фенове на селскостопанското предаване „Фермата“ гледат изцепките й вътре, тя си пътува по света повече от щастлива.

Сега се подвизава в Англия и дори се снима в местните ферми с тамошните овце.

Някои нейни фенове се усъмниха да не би да е излязла преждевременно от предаването, заради отношението на всички към нея и видимо недоброто й положение в стопанството.

Както знаем обаче снимките са приключили отдавна и в момента най-пресни са анонсите на водещите Иван и Андрей. Така, че от това няма как да се заключи, че Ваня е излязла доброволно от стопанството и не е участвала в битка на арената, пък може и да е така, предстои да разберем.

Дори си комуникира със зрителите и отговаря на въпросите им.

Не ми хареса отношението ти към бившите ти съотборници от снощниятепизод. Съжалявам, но в думите ти имаше злоба и неистини. Никога не трябва да предаваш съотборниците си макар и бивши. Да така беше на арената твоят настоящ отбор не се държа добре с Альона. Не харесвам държанието ти, ти ме разочарова, но това е мое мнение. Бъди щастлива!.

Това мнение изказа една зрителка и веднага й бе отговорено, като изпадна в обичайната си словестност.

Вашият коментар, както сама казвате всеки има право на мнение! Единственото, което мога да кажа е, че зрителя реагира винаги импулсивно на неща, който вижда за част от секундата, а вътре се случват хиляди други неща 24/7. Аз никога не съм говорила със зло за старите си съотборници и ако е имало нещо сме си го казвали в очите. Не и за съжаление това, което виждам, че се излива от някой от тях по мой адрес!
в коментара си сигурно визирате момента, в който казвам, че не съм съгласна с мнението на старите… Да по отношение да инициатива, винаги Новите Надежди са се опитвали да скъсят дистанцията, да се събираме вечер и правим неща заедно… Просто не всичко се излъчва, това 🙂 бъдете щастлива и вие и не приемайте нещата толкова лично…. Вътре беше тежко, но навън всички сме приятели ( почти всички де 😅)

външна реклама


БТВ
Уличи се сама: Извършена е кражба в „Сървайвър“

кадри bTV, Инстаграм/Ермина Боянова: Извършена е кражба в „Сървайвър“, извършителката сама се издаде Участниците в отминалия сезон на “Сървайвър” изглежда още не могат да се отърсят от емоциите в предаването. Поне това пролича от интервюто на двама от тях – Татяна и Едис с Диана Любенова по bTV. Певицата, която …

Блиц Новини
Натали Трифонова грейна, Братя Аргирови й намериха мъж

кадри bTV: Натали Трифонова грейна, Братя Аргирови й намериха мъж Братя Аргирови спретнаха на Натали Трифонова в ефир нещо необичайно, което на български език си има точното название – сгледа. Двамата естрадни ветерани доведоха в студиото красивия млад главен диригент на Русенската опера Димитър Косев. Поводът беше предстоящ техен концерт …

Блиц Новини
Изтече лично видео с Валерия: Евгени потъна от срам

Кадри: Фейсбук: Изтече лично видео с Валерия: Евгени потъна от срам Грозна сцена е запечатана по време на партито за рождения ден на Валерия от „Ергенът“. При поднасянето на тортата си Евгени Генчев се доближава до нея, но тя му казва нещо, което се чува като „Махни се“. Той обаче …

error: Content is protected !!