fbpx
БГ звезди

кадри bTV: Снежи издаде мръсната тайна на Благо Джизъса в Сървайвър

Моделиерът Едис Пала се оказа много по-добър селекционер в сравнение с футболната звезда от миналото Благой Георгиев. След като се наложи да отлъчи две жени и двама мъже от племето и да ги прати при противниците, той избра тези, които се чувстват най-отдалечени от ядрото му – Мария, Елина и Светльо, а също и Тино, който пък дойде при тях по-късно.

Благо пък реши да „изтъргува“ тези, които най не харесва, оставяйки играчите, които нямат нищо против да са в неговата лидерска сянка. Да изгони Снежана и Божана от собствения си лагер беше истински тактически провал, защото това засегна честта им и ги нахъса ужасно да играят срещу бившите си съотборници. И двете не скриха раздразнението и разочарованието си, че са се оказали заменими заради комфорта на лидера.

„Благо се обгради с хора, които да му перат гащите“, коментира Снежана Макавеева. Тя не се поколеба и да каже кой прави това – певицата Татяна, която е приятелка на Джизъса и в реалния живот. Двете с Божана, които бяха истински врагове в началото в крайна сметка се засмяха и приеха размяната като облекчение.

Това отприщи истинска верижина реакция.

След като отборът на Благой, които вече не са „Известни“, а просто „Червени“ изгуби и се наложи да номинира някого за изгонване, се случи много грозен скандал между съотборника му Георги и Божана.

ММА боецът се засегна тежко, че бившите му съотборнички са се радвали прекалено на победата си в новия отбор на „сините“. Той заговори за предателства и нарече Божана с грозния епитет „Юда“. Тя се опита да се въздържи, но в крайна сметка му кресна, че няма как да е предател, след като самата тя е предадена от Благой и отлъчена от отбора си. Отговорът на Георги беше толкова обиден, че доста зрители се изненадаха, че бе оставен да прозвучи в ефира на bTV без да бъде цензуриран.

На племенния съвет Снежана пък буквално погреба с думи Джизъса, като му благодари, че я е пратил в другия отбор, където хората са одухотворени и чисти, по нейните думи. „Нека Благо си върви към победата с чалга коалицията“, заяви актрисата. Предаването завърши с това, че абонираната за номинациите Елина отново беше номинирана, той път от новия си отбор. Предстои да се види с кого тя ще се състезава в дуел за оставането си в играта.

Блиц Новини
Щъркел ударен с огромен леден къс бере душа

Кадри БТВ Щъркел е бил жестоко ранен снощи при невижданата градушка в Ботевград. Ураганен вятър и порой в Новозагорско нанесоха сериозни материални щети – счупени прозорци на сгради и автомобили, отнесени покриви, паднали дървета и наводнени улици. Птицата се опитала да спаси малките си, като ги прикрие с тялото си. …

Блиц Новини
Обмислят допълнителни такси за тока, водата и автомобилите

Кадри Нова ТВ Едва минали изборите и нови такси надигат глава. Отлагани доскоро натоварващи бюджета нововъведения, искани както от страна на енергодружествата, така и от ВиК дружествата влизат на обществено обсъждане. На заседанието на КЕВР преди дни стана ясно, че доставчиците на електроенергия искат въвеждане на такса достъп, което означава, …

Блиц Новини
Шеф готвачи нападнаха „Кой да знае?“

Кадри БТВ Двама готвачи показаха знания в „Кой да знае?“. Шеф Сарафов и шеф Кустев този път бяха един срещу друг и се бориха заедно с капитаните Милица Гладнишка и Христо Пъдев да спечелят колкото може по-висока сума за хората зад гърба си. Със страхотното си чувство за хумор шефовете …

error: Content is protected !!