fbpx

Смляха Камелия след провала във Фермата

БТВ

Кадри БТВ

Една от спряганите за най-силна жена във „Фермата“ Камелия, провали отбора си на седмичната битка и победата бе за старите герои след поредица от загуби. Не се оправда заявката й, че е супер силна и непобедима, препъна се на първия гвоздей и това не остана незабелязано от жените в противниковия отбор.

външна реклама

Ей тука ми се бият в гърдите, че са много силни. Тя не може да го забие този пирон, коментира разярения Евгени. Ако си бяхме мълчали да не приказваме много кой кого ще бие, нямаше да се получи тая работа. Визирам Камелия, тя се бие в гърдите, че е най-силната жена, а излезе най-слабата.

Много съм щастлива, защото това беше най-хубавото нещо, което можете да ни се случи. Цели 7 седмици не сме усещали вкуса на победата, а за това чувство си струва даже да ковеш с голи ръце – каза Валерия.

Съвсем друго настроение се настани при новите надежди, заради провала на Камелия и тя опита да се извини на всички.

Искам ада се извиня на целия отбор, че заради мен загубихме битката. Тактиката ми бе грешна, трябваше бавно, „методологично“ и постепенно.

Отбора на старите герои се оказа, че има много фенове сред зрителите. Настана всеобща радост след тази победа на арената.

Заслужена победа. Камелия уж беше много силна,ама какво стана,дръпна ги назад. Дано си я вземете тази седмица и вече да ги укротите тези младоци

Браво бе машини! А Камелия показа колко е силна. А Иванчо как я успокоява ама и той ще е същия. Още не е излизал на битка, ама много приказва.

Видя се истината за Камелия! Ох, как ще ми е кеф Мажена да я победи и тоя Иван и Генчо джапанката, са същите, като нея!!!

Изчетох всички коментари,не видях някой да харесва Камелия. Та си мисля вътре не си ли правят сметка че определяща роля за спечелването на наградата сме ние зрителите 🤔 Дори да се добере до финала, въпросната мачкаща и сгъваща,кой по дяволите ще гласува за нея????????

външна реклама
Новини
Мария Илиева има рожден ден днес

Снимка инстаграм Днес една от най-обичаните български певици Мария Илиева празнува рожден ден. Талантливата изпълнителка започва да пее от почти 6-годишна възраст. Днес има зад гърба си завидна кариера, работи през годините с много известни български музиканти – Графа, Любо Киров, Криско и още други. Кариерата й стартира като вокал …

БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

error: Content is protected !!