fbpx
Блиц Новини

Кадри БТВ: Смениха Билалов в Стани богат с нов водещ по БТВ

Любимият водещ на България Михаил Билалов излиза в заслужена почивка от Стани богат, а в това време на негово място ще видим други водещи.

Любимото шоу за сверяване на знанията „Стани богат“ приключи сезона, но изненада феновете си с неделни епизоди, свързани с благотворителност.

външна реклама

Тъкмо бяха много разочаровани, че отново трябва да гледат повторения и от БТВ анонсираха осем епизода с различни водещи и известни играчи.

Сериите ще се излъчват всяка неделя от 20 часа.

Сред новите водещи са журналистът Георги Милков, бившият министър на културата Петър Стоянович и актьорът Даниел Цочев.

Даниел Цочев е изключително познат, особено с гласа си, който озвучи д-р Хаус.

Всеки епизод ще е за различна кауза, както и различни известни хора, които ще пробват да помогнат със знания си.

Калин Сърменов, професор Овчаров, Катето Евро, Мария Илиева са част от хората, съгласили се да помогнат доколкото могат.

Има разбира се и много разочаровани зрители, които всяка вече чакаха с нетърпение да седне поредния играч и да изпробват собствените си знания.

Айде! И тука почнаха благотворително. Нова така правиха и му се видя края на предаването там. Аман от далавераджии!

Благотворителен сезон има не за първи път, пък и по време на редовните епизоди, много хора са играли с цел да помогнат на някого или на определена кауза.

Например чаровната, мила баба Янка, която  просълзи цяла България с каузата си да направи паметник на отишлият си 21 годишен неин внук и благородното решение на семейството да дари органи на нуждаещи се от трансплантация хора.

Само година по-късно ситуацията при нея се повтори. Този път загина нейния син и отново силната жена помогна на нуждаещи като дари органите му.

Благотворителният сезон на предаването ще помогне на много благородни начинания да видят бял свят.

С това са се ангажирали и звездите, които участват в него.

Мишо Билалов излиза в заслужена почивка и ще бъде заместен от свои колеги в стола на водещия.

Междувременно по БТВ тръгнаха и повторения на последния сезон.

Те се излъчват в същото време в 18 часа всеки ден.

Така зрителите отново ще могат да сверят знанията си или да видят епизоди, които са изтървали.

 

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!