fbpx
Блиц Новини

Кадри БТВ: Смениха Билалов в Стани богат с нов водещ по БТВ

Любимият водещ на България Михаил Билалов излиза в заслужена почивка от Стани богат, а в това време на негово място ще видим други водещи.

Любимото шоу за сверяване на знанията „Стани богат“ приключи сезона, но изненада феновете си с неделни епизоди, свързани с благотворителност.

Тъкмо бяха много разочаровани, че отново трябва да гледат повторения и от БТВ анонсираха осем епизода с различни водещи и известни играчи.

Сериите ще се излъчват всяка неделя от 20 часа.

Сред новите водещи са журналистът Георги Милков, бившият министър на културата Петър Стоянович и актьорът Даниел Цочев.

Даниел Цочев е изключително познат, особено с гласа си, който озвучи д-р Хаус.

Всеки епизод ще е за различна кауза, както и различни известни хора, които ще пробват да помогнат със знания си.

Калин Сърменов, професор Овчаров, Катето Евро, Мария Илиева са част от хората, съгласили се да помогнат доколкото могат.

Има разбира се и много разочаровани зрители, които всяка вече чакаха с нетърпение да седне поредния играч и да изпробват собствените си знания.

Айде! И тука почнаха благотворително. Нова така правиха и му се видя края на предаването там. Аман от далавераджии!

Благотворителен сезон има не за първи път, пък и по време на редовните епизоди, много хора са играли с цел да помогнат на някого или на определена кауза.

Например чаровната, мила баба Янка, която  просълзи цяла България с каузата си да направи паметник на отишлият си 21 годишен неин внук и благородното решение на семейството да дари органи на нуждаещи се от трансплантация хора.

Само година по-късно ситуацията при нея се повтори. Този път загина нейния син и отново силната жена помогна на нуждаещи като дари органите му.

Благотворителният сезон на предаването ще помогне на много благородни начинания да видят бял свят.

С това са се ангажирали и звездите, които участват в него.

Мишо Билалов излиза в заслужена почивка и ще бъде заместен от свои колеги в стола на водещия.

Междувременно по БТВ тръгнаха и повторения на последния сезон.

Те се излъчват в същото време в 18 часа всеки ден.

Така зрителите отново ще могат да сверят знанията си или да видят епизоди, които са изтървали.

 

БТВ
Билалов стана и си тръгна след този отговор в „Стани богат“

Кадри: БТВ Изключително добра игра в „Стани богат“ направи Стефанка Бънкова. Тя бе представена като търговски представител в международна компания, като има и три издадени книги със стихове и разкази. Жената мина безпроблемно през първите пет въпроса за сигурна сума от 500 лева, а инерцията й продължи и при следващите. …

Блиц Новини
Боби Лазаров изкара ангелите на Цънцарова

кадри bTV: Боби Лазаров изкара ангелите на Цънцарова Отдавна е известно, че синоптикът на bTV Боби Лазаров има подчертан интерес към Космоса, както и към всички феномени дори и само потенциално свързани с него. По време на раздумката на екипа на сутрешния блок той буквално накара колегите си да настръхнат …

Блиц Новини
Зрителите унищожиха Игри на волята: Виолета е Боби Михайлов

кадри Нова телевизия: Зрителите унищожиха Игри на волята: Виолета е Боби Михайлов “В една седмица падат Виолета и Боби Михайлов. Има шанс за бъдещето на нашите деца!”, този коментар във Фейсбук предизвика истински фурор сред феновете на “Игри на волята”. Автор на репликата е специалистът по строителство Самуил Симеонов, който …

error: Content is protected !!