fbpx

Служебното правителство с още разкрития за управлението на ГЕРБ през следващата седмица

Новини
външна реклама

Кадър видео БНТ

Нов задочен сблъсък между представители на правителството и бившия премиер. Говорителят на служебното правителство Антон Кутев обяви, че следващата седмица ще бъдат направени още разкрития за управлението на ГЕРБ.

В „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ Кутев определи предстоящите разкрития като ужасяващи.

външна реклама

Служебният вицепремиер и вътрешен министър Бойко Рашков пък в телевизионно интервю обяви, че ще внесе сигнал срещу Бойко Борисов защото получил информация, че бившият премиер е заплашвал конкретно лице.

Борисов – отговори, че целта на управляващите е дори с фалшиви доказателства да го арестуват.

Антон Кутев определи като най-смешната опорна точка тезата на бившите управляващи, че Димитър Георгиев е отстранен като шеф на ДАНС, защото агенцията е разкрила шпионската мрежа на руските служби у нас и сега шпионите на Москва щели да се върнат.

„Това правителство – и президентът, и премиерът, и военният министър – те са НАТО-овски генерали. Не са от Симеоново или от Пожарната, те са НАТО-ски генерали и са доказали с цялото си поведение, че никога не са подлагали на съмнение нито евроинтеграцията на България, нито членството в НАТО. На какво основание някой ми твърди, че щели да пускат руските шпиони. Това просто е една глупост“, каза говорителят на служебното правителство Антон Кутев.

Според говорителя на служебния кабинет самият факт, че шпионска мрежа е съществувала, означавало, че ДАНС е пробита. Агенцията не трябвало да допуска агенти на чужди служби да работят у нас.

Кутев коментира още и поредния гейт с твърдения, че са подслушвани опозиционни политици.

„За мен главното, което трябва да направим не толкова да отговорим на въпроса кои политици са били подслушвани и защо са били. Защото сигурно, ако някой ги е подслушвал, е намерил някаква вратичка отнякъде. Въпросът е да затворим вратичките и да направим така, че подслушването на хора, на граждани, и на хора, които са извън криминалния контингент, да бъде невъзможно“, каза говорителят на служебното правителство Антон Кутев.

Час по-късно лидерът на ГЕРБ контрира. Борисов заяви, че няма конкретика, защото няма подслушвания, а всичко са само празни твърдения.

„Рано или късно те трябва да кажат – подслушвани. Ако някой е говорил с криминално-проявено лице, което е разработвано – то естествено, че ще е попаднал в такова СРС. Да излязат и да кажат кои са“, каза председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

Служебният вътрешен министър Бойко Рашков пък атакува директно бившия премиер. В интервю пред телевизия „Евроком“ Рашков обяви, че се срещнал с човек, който му бил разказал, че Борисов го е заплашвал. Дори му казал, че роднините му нямало да разберат, че се хранят с неговото месо.

Рашков обясни, че до седмица ще провери тези твърдения и ще изпрати сигнал до прокуратурата.

Думите на Рашков Борисов коментира по време на среща с млади активисти на неговата партия.

„И така, като чувам, най-вероятно ще съм изял някой човек вече. Само това не са ми пришили. Така, на филета“, каза Борисов.

И те толкова се объркаха, толкова вече се паникьосаха, че трябва много бързо да съшият нещо, да направят някаква компилация, да направят някакъв нов Костинброд или каквото и да било. И в желанието си това да го сторят, дори ни нарекоха „бивши хора“. „Бившите люди“, както са казвали чекистите в Съветския съюз и са унищожили целия цвят на нацията си.

Борисов коментира още, че целта на управляващите е на всяка цена да го арестуват и ги призова да побързат защото щял да започне да обикаля страната.

„Ще дойдат да ме арестуват. Вие ще дойдете пред ареста, ще ми донесете хляб и вода. Не е толкова страшно. Това искат да направят, но ще срещнат съпротива, предполагам. Да не се мотят. Ако ще идват – да идват по-рано, че ще тръгна да обикалям страната“, каза лидерът на ГЕРБ.

Борисов заяви, че битката му сега е ГЕРБ да я има и след него.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
1
„Барометър“: ГЕРБ ще бие на изборите

външна реклама Кадър видео Нова ТВ „Барометър“, който тотално не позна миналите избори, излезе с ново проучване, което отново дава категорична победа на ГЕРБ. На фона на динамично променяща се обстановка нагласите за гласуване търпят леки промени, но прогнозите отново са за шест-седем партии в следващия парламент и несигурност в …

Новини
Експерт: Единствената ни завършена магистрала „Тракия“ е най-смъртоносна в света

външна реклама Снимка pixabay „Магистрала „Тракия“, единствената завършена магистрала в България, има повече жертви, отколкото жертвите на всички останали магистрали. Няма в целия свят магистрала, в която в рамките на 3 години да загинат 100 човека“, сподели инж. Богдан Милчев от Института за пътна безопасност в студиото на „България сутрин“ …

Новини
Откриха черната кутия на разбилия се МиГ-29

външна реклама Снимка Bulgarian-Air-Force В какво състояние е записващото устройство и може ли да даде информация за това какво точно се е случило ще стане ясно по-късно през деня, когато се очаква служебният военен министър Георги Панайотов да даде брифинг. Това научи NOVA от източници в министерството на отбраната. външна …